Objektiv genijalnosti Miloša Mihajlovića

- -
0

Miloš MihajlovićJoš jedan dokaz da naš grad obiluje ogromnim intelektualnim potencijalom i da je glavno mesto prezentacije istog društvena mreža facebook, portal Ritam Grada odlučio je da svojim čitaocima priušti zadovoljstvo da čitaju i da uživaju u svim blagodetima talenta tih mladih ljudi.

Svake sedmice nudićemo ritam nekog novog uspešnog Kragujevčanina.

Današnji izbor spao je na Miloša Mihajlovića, doktoranta na Beogradskom univerzitetu, čudnu jedinku koja propoveda lepotu zabeleženih momenata  večnosti, instinkt ljubavi i govora tela, zarazu vanvremenskim hobijima kao što su fotografija, hedonizam duha koji želi da svaki ukus nežnosti prirode okusi i pretoči na platno svog objektiva.

Ovo su o njemu rekli:

– Miloš je veliki fotograf. Ono što on vidi kroz objektiv je više od snimka vremena i mesta, on daje treću dimenziju fotografiji, one nam govore i pozivaju nas da dođemo na izvorna mesta frejmova i vidimo lepotu stvarnosti. Njegovi ženski portreti su daleko od vulgarnih, njegove model devojke su prirodne, njihovi izrazi lica i siluete tela govore najviše o karakteru tako da skoro zaboravite da su polugola tela ispred Vas – Zdravko Starović CEO NFC, Austria.

– On je ljubavni guru, kragujevački plejboj i magistar kvaliteta. Miloš Mihajlović je kontroverzna ličnost. Hedonista i šarmer, naučenjak i posvećenik, filosof i kraftsman. Nastupao je na modnim revijama. Govorio je o ljubavi i sreći. Prezentovao je svoje teorije u društvu naučnika najvišeg ranga. Bavi se bezbednošću velikih IT sistema, ali pre svega čuva prirodu. – Ljubiša Bojić, autor Kulturnog organizma i predsednik upravnog odbora Pozitiv centra za digitalne medije.

Uživajte u fotografijama koje su sve reči zarobile u sebi da pričaju neke nove priče svojim jezikom koji samo oči duše razumeju. Kragujevački brend Šumarice iz ugla ovog umetnika.

Nema komentara

Odgovorite