Nina Vulović Zvezda Plaze

- -
0

I ovoga puta pratimo ritam svojih sugrađana koji prate ritmove budućnosti, svojom lepotom, harizmatičnom mladošću i imaju tu privilegiju da predstave Kragujevac u najlepšem svetlu. Na konkursu za izbor Zvezde Plaza centra, Nina Vulović šarmirala je žiri, imala najviše glasova na facebook-u i sada je jedna od sedmoro lica koja će krasiti promo materijale najvećeg šoping centra u Kragujevcu. I zaista, skromna sedamnestogodišnjakinja nosi zvezdani prah u očima i osmehu. Upoznajte Ninu Vulović!

Možeš li da se predstaviš čitaocima portala Ritam grada?

Ja sam Nina Vulovic imam sedamnaest godina, rođena sam i živim u Kragujevcu.Učenik sam srednje medicinske škole,smer zubni tehnicar i volela bih da nakon srednje skole studiram stomatologiju.U društvu važim za veselu, harizmatičnu i uvek nasmejanu osobu, tako bar kažu.

Kako se osećaš sada kao jedna od ZVEZDI Plaza centra i šta očekuješ da će ti doneti učešće u ovako velikom projektu?

Osećaj je veoma lep,jako sam zadovoljna učešćem u ovom konkursu.Pre svega lepo sam se zabavila,upoznala nove ljude i naravno,drago mi je što sam baš ja ta koja je izabrana za ovako veliki i značajan projekat za naš grad.Pokazaću da sam zasluženo izabrana za jednu od Zvezda Plaze. Ne očekujem previše,ovo je za mene uspeh. Šta će na kraju ispasti, videćemo.

Čime se baviš i šta te najviše okupira?

Trenutno me najviše okupira škola, trudim se da na tom polju budem što bolja,kako bih što lakse upisala stomatologiju,a samim tim i obezbedila bolju budućnost.

Da li imaš ambicije da svoj potencijal i fotogeničnost iskoristiš i van naše zemlje?

Volim Kragujevac,za mene je to najlepsi grad u Srbiji,tako da bih volela tu i da ostanem. Nikad se ne zna.

Imala si ogromnu podršku porodice, prijatelja koliko ti to znači u životu jesu li oni glavni motiv uspeha i tog divnog osmeha?

Moja porodica mi daje najveću podršku, to me čini jako srećnom. Smatram da je porodica najbitnija,tako je bar meni. Volela bih da u budućnosti budem dobar rodjitelj,nalik mojim roditeljima.Imam dosta prijatelja i ovom prilikom se zahvaljujem svima koji su putem facebook-a glasali za mene i pružili mi veliku podršku. Jako sam srećna zbog toga.

Gde voliš da izlaziš i da provodiš vreme, šta preporučuješ ljudima da posete obavezno?

Vreme provodim sa dragim osobama svuda po gradu. Inače sam osoba, koja voli dosta da putuje. Ljudi, naravno, posetite veliki tržni centar Plazu, 21. februara 2012. je otvaranje.

Kako definišeš ono najvažnije u životu- ljubav, sreću i uspeh?

Pored ljubavi,sreće i uspeha bitno mi je i zdravlje. Kod mene su te četri stavke povezane i jedna bez druge ne mogu. Kad imam ljubav srećna sam,a kada sam srećna uspela sam u životu.

 

Nema komentara

Odgovorite