Nikola Vrućinić – vizionar koji malo spava

- -
1

Nikola Vrućinić je lider u nadogradnji kose i vodeći distributer kose u Srbiji. Idejni je tvorac edukativnog centra jedinog na Balkanu u kome kolege iz frizerskih salona širom Srbije besplatno izučavaju najsavremenije tehnike nadogradnje.

Nikoline ambicije odavno su prešle granice Srbije… Nesebičan u prenošenju i razmeni znanja, Nikola svoj uspeh meri kvalitetom posla koji obavljaju kolege koje je obučio širom Srbije, kao i osvajanjem inostranog tržišta u kome je već razvio evropsku mrezu kroz saradnju sa frizerima poznatih svetskih zvezda i ličnosti sa kojima je danas ravnopravni partner i konsultant.

Neumoran u radu sa klijentima i kolegama i originalan pristup poslu koji ga uvodi u uske redove mode i dizajna, opravdavaju misljenje o njemu da je dizajner naših glava koji malo spava.

Rođen je u Kragujevcu u prosečnoj srpskoj porodici, a danas je nadmašio svaki prosek i privatno i poslovno se razvio u lidera u dizajniranju i inovacijama frizura, lidera u distribuciji novih ideja i visokokvalitetne kose za nadogradnju.

Stvorio je brend – frizerski studio za nadogradnju kose Skandal kroz koji je oživeo samo početak svojih poslovnih vizija, okupio tim, osmislio edukativni centar, a mušterije i kolege spontano okupljene i verne ovoj kući posvećenoj frizurama pravi su dokaz da je Skandal broj 1 u dizajniranju frizura, skandaloznim promenama, održavanju lepote i negovanju kose.

 

1 komentar

Odgovorite