Kragujevac ima talenat, Kragujevac ima Tijanu Milentijević

- -
0

tijana ja imam talenat Kragujevac se u 2012. godini ponosno presvukao u ruho oaze mladih talenata. Još jedan razlog više za osmeh, šumadijskoj prestonici nedavno je podarila mlada Tijana Milentijević (13), koja je “pod palicom” tročlanog žirija šou programa “Ja imam talenat” otpevala muzičku numeru “Oro”.

Iako su mnoge takmičarke birale pesme proslavljene Kragujevčanke, muzičke dive i supruge Ivana Bosiljčića, Jelene Tomašević, jedino je Tijani pošlo za rukom da “kupi” Bosiljčića i troglasno je prošla dalje.

Tijana je učenica OŠ “Svetozar Marković”, drugari je opisuju kao uvek nasmejanu, duhovitu i upornu devojčicu, a ona za portal Ritam Grada govori o svom talentu i učešću u popularnom “Talentu”, uz poruku upućenu svim čitaocima – “Sve se može kad se hoće”.

Koliko dugo se baviš muzikom? Ko ti je pomogao da otkriješ svoj talenat?

Muzikom se bavim aktivno tri godine, a talenat sam otkrila sama uz podršku roditelja i mog nastavnika gitare, Milana Mikice Milosavljevića iz grupe “Smak”.

Kako si došla na ideju da se prijaviš za popularno takmičenje „Ja imam talenat“?

Kada sam shvatila da imam veliki talenat i da moram negde i nekom da ga pokažem, najbolje rešenje za to bila je emisija “Ja imam talenat”.

talenat

Ovo nije prvi put da si žiriju predstavila svoje vokalne sposobnosti. U prethodnoj sezoni žiri nije bio zadovoljan tvojom muzičkom interpretacijom. Šta je omogućilo tvoj napredak?

Da, nije prvi put da se prijavljujem. Prvi put nisam prošla sa tri “Ne”, ali verom u sebe i redovnim vežbanjem postigla sam uspešne rezultate i ove godine oduševila žiri.

Nataši i muškim članovima žirija predstavila si se interpretacijom numere „Oro“ Jelene Tomašević. Kako si se osećala dok si izvodila ovu pesmu uživo, a pred suprugom Jelene Tomašević?

Osećala sam se divno kada sam videla osmeh i neku vrstu radosti na njegovom licu. To me je i motivisalo da zvučim još bolje i dam svoj maksimum.

Ko ti pruža najveću podršku u daljem napredovanju na polju muzike?

Posle nastupa u “Talentu” počela sam sa časovima kod Marije Šerifovic i Danijela Pavlovića, tako da su mi najveća podrška oni i naravno roditelji.

Kakve su tvoje prognoze za dalji plasman u takmičenju „Ja imam talenat“?

Nadam se da ću proći u polufinale, ali slažem se sa tim da je veoma jaka konkurencija i da mi šanse baš i nisu toliko velike. Od tog straha veća je želja da bar još jednom stanem sa zadovoljstvom na binu i suočim se “oči u oči” sa publikom i žirijem.

Nameravaš li da se ozbiljnije posvetiš muzici, ili je ipak doživljavaš kao hobi?

Pored muzike završavam i školu, pohađam sedmi razred OŠ  “Svetozar Marković” i pored toga se bavim pevanjem. Školu ne zapostavljam, ali planiram da se ozbiljnije posvetim muzici.

jelena tomašević i tijana milentijević

Kako Kragujevac može da pomogne otkrivanju i podršci mladih talenata? Šta nam nedostaje?

Možda da se organizuje neko takmičenje u Kragujevcu kao recimo “Roda talenti” u kojima sam osvojila prvo mesto. Ukoliko postoji jaka želja ostalo dolazi samo od sebe.

Ko je tvoj pevački uzor?

Nemam isključivo jednog pevačkog uzora, ali najviše cenim rad Jessie J, Marije Šerifović i Jelene Tomašević.

 

 

Nema komentara

Odgovorite