Fuzija dizajna i Bossy kids linije za najmlađe!

- -
1

Nakon brojnih priznanja i realizovanih projekata u domenu grafičkog dizajna i brendinga, grafički dizajner iz Kragujevca, Dušan Fusion Tucaković postavio je pred sebe novi izazov.

Istaknutog dizajnera inspirisao je trogodišnji sin koji ga je spontano uveo u svet bezgranične mašte, u kojoj se ceni posebnost i potpuna posvećenost lepoti igre koja nikada ne sme biti sputana.

Razgranato umetničko stablo, isprepletano granama grafičkog dizajna, brendinga, grafiterstva, tetoviranja upotpunio je linijom garderobe za nalmlađe pod sloganom: “Born to be bossy!”

Bossy Kids linija garderobe za dečake i devojčice kreirana je tako da poštuje ukus, razdraganost i znatiželju malih bossy-ća naših života. Bossy Kids garderoba izrađena je od najkvalitetnijih materijala, a dizajnirana je tako da prati anatomiju mališana i pruži maksimalnu udobnost.

Trenutno su raspoložive veličine za decu uzrasta od 1 do 4 godine i u procesu izrade su novi motivi.

Svaka linija Bossy Kids garderobe osmišljena je da pored omiljenih junaka donese i edukativnu notu upoznajući mališane sa nazivima dinosaurusa ili životinja koje dolaze sa različitih prostora.

Preporučujemo vam da se i sami upoznate sa ovim brendom i zapratitte Bossy Kids!

https://www.facebook.com/bossykids

https://www.bossykids.com/

https://www.facebook.com/dusanfusion/

1 komentar

Odgovorite