Woodland Resort Arena – Najveće regionalne zvezde ovog leta u Kragujevcu!

- -
0

Woodland Resort Arena je samo jedan od projekata Woodland Resort-a, pored novog bazena, dečije igraonice na otvorenom kao i restorana sa fenomenalnim pogledom na Jezero u Šumaricama.


Turistička ponuda Šumaričkog jezera i grada Kragujevca od ovog proleća će biti bogatija za Woodland Arenu, jedinstveni koncertni prostor na otvorenom koji će zajedno sa celokupnim kapacitetima Woodland Resort-a moći da ugosti preko 10.000 posetilaca.

Neke od najpoznatijih regionalnih zvezda će već tokom ove godine nastupiti u Woodland Areni, a neka od imena o kojima se govori su i Zdravko Čolić, Severina, Željko Joksimović, ali i mlađoj publici poznatiji Jala Brat i Buba Corelli, Maya Berović, Saša Kovačević, Marija Šerifović, Adil i drugi.

U okviru Woodland Resorta je obezbeđen parking za optimalan broj automobila, 2 multifunkcionalne sale koje mogu da ugoste više od 600 posetilaca, 2 restorana, snack bar, lounge bar, 2 bazena, 30 smeštajnih jedinica, igraonica za decu na otvorenom sa podlogom i veličanstvena Woodland Resort Arena koja će samostalno moći da ugosti preko 7.000 posetilaca. Celokupni kompleks Woodland Resort-a se prostire na 4 hektara i čini jedan od najvećih kompleksa te vrste u Srbiji.

Nema komentara

Odgovorite