Sve spremno za spektakl godine! Marija Šerifović pozvala na koncert u Kragujevcu!

- -
0

U nedelju 02. juna u Kragujevcu će biti održan koncert Marije Šerifović, a kako tvrde organizatori sve je spremno za koncert naše poznate pop zvezde.

Celokupni prostor u kome će se održati koncert Marije Šerifović je pokriven, iako su tokom nedelje popodne prognostičari predvideli oblačno vreme bez padavina, sve je spremno kako bi spektakl godine bio održan nevezano za vremenske uslove.

U okviru turneje “Druga strana ploče“ Marija Šerifović je ove godine rasprodala pet i zakazala šesti koncert u “Sava Centru“ u Beogradu, a obradovaće i sve ljubitelje dobre muzike velikim koncertom 2. juna u rodnom gradu.

Pogledajte kako izgleda prostor Woodland Arene u kome će se u nedelju održati koncert:

Događaju će prisustvovati više hiljada posetilaca, a u okviru Woodland Resorta koji ovim događajem otvara sezonu je obezbeđen parking za optimalan broj automobila, 2 multifunkcionalne sale koje mogu da ugoste više od 600 posetilaca, 2 restorana, snack bar, lounge bar, 2 bazena, 30 smeštajnih jedinica, igraonica za decu na otvorenom sa podlogom i veličanstvena Woodland Resort Arena koja će samostalno moći da ugosti preko 7.000 posetilaca. Celokupni kompleks Woodland Resort-a se prostire na 4 hektara i čini jedan od najvećih kompleksa te vrste u Srbiji.

Marija Šerifović je takođe pozvala sve svoje fanove na ovaj događaj:

Obezbedite karte za spektakl godine na vreme. Broj karata je ograničen.

Karte se mogu pronaći na DD Tickets-u i svim WinWin prodajnim objektima kao i u sledećim lokacijama u Kragujevcu: Balkan Fun, Caffe Mademoiselle, Caffe Rush, Caffe Carpe Diem, Fox – Cafe & Billiard i Restoran Oranica u Kragujevcu.

Nema komentara

Odgovorite