S)DREAM dušeci u Kragujevcu! Dušeci i jastuci vruhunskog kvaliteta od sada u Roda Centru!

- -
0

S) DREAM, brend kompanije Vapeks, članice FoamLine grupe iz Rusije koja je sa svojih 10 fabrika (u Rusiji, Litvaniji, Kazakstanu, Belorusiji i Srbiji) najveći proizvođač na svetu sunđera i memory pene, i sa 10 laboratorija i istraživačkih centara, lider je u svetu kada je reč o inovaciji i proizvodnji Memory pene i sunđera. Jedini u Srbiji u svojoj proizvodnji i prodaji imaju dušeke, naddušeke i jastuke vrhunskog kvaliteta sa ispunom od MEMO COOL pene, kao i različitih vrsta Sky Cell pena, a njihove proizvode možete pronaći na NOVOJ LOKACIJI u Kragujevcu: u Save Kovačevića 48a; TC Roda.

Pored mogućnosti da isprobate udobnost dušeka i jastuka brenda S) DREAM, koji je već prepoznatljiv na tržištu Srbije i u okruženju, Vapeks vam nudi idealan odnos cene i kvaliteta, što je najvažnije, s obzirom da proizvode vhunskog kvaliteta, namenjene tržištu Evropske i Evroazijske unije, u objektima S) DREAM možete obezbediti po cenama prilagođenim srpskom tržištu i uz povoljne načine plaćanja.

Kao lideri u proizvodnji dušeka, naddušeka i jastuka, Vapeks vam omogućava da se uverite da će svaki deo vašeg tela u toku sna imati adekvatnu potporu i podršku. Kontrolu kvaliteta svakog dušeka proizvedenog pod brendom S) DREAM, na zahtev kompanije, izvršile su institucije nadležne za izdavanje sertifikata u raznim oblastima ocene kvaliteta – CertiPUR, TÜV Rheinland i swereaIVF sertifikat – čime je utvrđeno da svi materijali koji se koriste u njihovoj proizvodnji nisu štetni po zdravlje ljudi. Sve tkanine su proizvedene u specijalizovanim fabrikama u Belgiji i Italiji i poseduju prestižni evropski sertifikat Oeko-Tex® 100 – potvrdu o redovnoj proveri neškodljivosti materijala.

Takođe, kompanija Vapeks oformila je i sopstvenu laboratoriju sa istraživačkim centrom koji neprestano kontrolišu kvalitet materijala i krajnih proizvoda i kreiraju nove proizvode sa poboljšanim karakteristikama.

Najkvalitetniji dušeci u Kragujevcu, dostupni su na pomenutoj lokaciji u TC Roda i u Kneza Mihaila 47 na Maloj Vagi, uz mogućnost plaćana na 9 RATA BEZ KAMATE, a sve u cilju mirnog i udobnog sna za buduće kupce.

Nema komentara

Odgovorite