Rani buking još uvek traje!

- -
2

rani buking jos uvek traje

Odlične vesti stižu iz Olympic Travela – rani buking za veliki broj hotela na svim letnjim desinacijama traje do 31. maja i do tada možete ostvariti od 10 do 20 odsto popusta na vaša letovanja, a u nekim hotelima deca mogu letovati besplatno. Takođe, već su objavljene first minut ponude sa i po 100 evra popusta na letnja, jesenja i novogodišnja putovanja. Kompletan spisak najpovoljnijih destinacija u pretprodaji možete pogledati na sajtu turističke agencije Olympic Travel.

Najtraženije letnje destinacije za rani buking su Grčka i Crna Gora, ali i Turska, Egipat, Tunis, Španija, Malta, Italija, Slovenija, Hrvatska i Bugarska. Obezbeđene su i korektne cene na novim destinacijama u Italiji (Napuljski zaliv) gde su u ponudi ostrva Iskija i Kapri. Letovanje na Kapriju , ostrvu sirena, ljubavi i cveća obezbeđeno je u zavisnosti od termina po ceni već od 30 eur dnevno! Prestiž je biti viđen na Kapriju( jednoj od 10 najpoznatijih svetskih destinacija) odakle je i poslednjih godina života rimski car Tiberije vladao imperijom. Na Kapriju su boravile mnoge kraljevske porodice, industrijski magnati, poznati umetnici i svetski dzet set, ali i mnogobrojni turisti u potrazi za istorijom, jedinstvenom lepotom i magičnom atmosferom ostrva snova.

Kapri

Kapri

Jedna od atipična destinacija u Olympic Travel-u je letovanje na zlatnim plažama Atlantika u mondenskom Algarveu, biseru portugalskog turizma.

Tradicionalno pristupačna je i Bugarska koja ima povoljne cene vanpansionskih usluga, dobre mogućnosti za zabavu i odmor, kvalitetne hotele, a biraju je najvise porodice sa malom decom.

ZLATNI PJASCI BUGARSKA

ZLATNI PJASCI BUGARSKA

Objavljene su i Top ponude za vrhunske hotele Maestal u Pržnom i Iberostar Bellevue u Bečićima. U prestižnom hoteli Iberostar Bellevue do kraja maja odobrava se 20 odsto popusta, a letovanje za decu do 15 godina je potpuno besplatno. Najtraženi su hoteli budvanske rivijere u Budvi i Petrovcu gde jos uvek važe uslovi ranog bukinga kao i hoteli Plaža i Hunguest Sun Resort u Herceg Novom.

MAESTRAL PRZNO CRNA GORA

MAESTRAL PRZNO CRNA GORA

Hit destinacija u Grčkoj ovog leta je ostrvo Evia, prelepo mesto za odmor, sa dugačkim plažama, borovim šumama, mirnim noćima, davno zaboravljenim mirisom mora i pogledom na mondenski Skijatos. Sve popularne grčke destinacije možete naći u ponudi Olympic Travela; Halkidiki,Pieria, Tasos, Parga, Preveza, Sivota, Pilion, Skijatos, Krf, Lefkada, Zakintos, Kefaloniju, Peloponez, Egina, Rodos, Krit ostrvo istorije, mitova i legendi….. Potpuno nov aranzman je „Island hopping“ gde sami mozete kreirati svoj odmor i prelaziti sa jednog na drugo grčko ostrvo (Santorini, Mikonos, Paros, Naksos, Amargos, Hios, Folegandros i Milos)

Sanntorini

Sanntorini

Olympic Travel poznat je po ponudi neobičnih putovanja za ceo svet. Već su objavljene ture Danska i Norveška, Zlatni prsten i Pravoslavna Rusija,Tragom rimskih imperatora, Grčka od mita do stvarnosti, putovanje u zemlju Kelta i kralja Artura – Vels. Ljubitelji rečnih krstarenja mogu se opredeliti za neki od garantovanih letnjih polazaka za krstarenje Volgom, a u pripremi je i atraktivno krstarenje rekom Rajnom. Privlačna je i Portugalska vinska tura , a uskoro će biti u ponudi biti i poseta svetskoj prestonici vina Bordou u Francuskoj. Otvoreni su i novi polasci za Sankt Petersburg sa obilaskom najatraktivnijih dvoraca koji oslikavaju sjaj i raskoš carske Rusije.

Interesantna kraća evropska putovanja Biseri Austrije i Orlovo gnezdo, kao i već objavljene daleke egzotične destinacije uskoro će biti upotpunjene pažljivo odabranim novogodišnjim putovanjima.

2 Komentara

  1. […] Tu  su i ponude koje vas očekuju za Novu godinu: FIRST MINUTE POPUST 100 EURA PO OSOBI i DOČEK NOVE GODINE SA DEDA MRAZOM, NOVA GODINA U LAPONIJI- ROVANIEMI! Sve detaljno pogledajte na sajtu Olympic.rs. […]

  2. […] Sve detaljno pogledajte na sajtu Olympic.rs. […]

Odgovorite