Predstavljamo: Stomatološka ordinacija „US Dental“

- -
0

rg2

„Usta bez zuba su isto što i mlin bez kamena i mnogo više treba ceniti zub nego dijamant“, govorio je Migel de Servantes. Ako vi delite mišljenje velikog španskog pisca i vodite računa o svojim zubima, onda je stomatološka ordinacija „US Dental“ vaš logičan izbor.

Stomatološka ordinacija „US Denatal“ se nalazi u ulici Ilije Kolovića 10, i već dve godine se sa velikim uspehom rešava vaše probleme. O vama se brinu vrhunski stomatolozi, koji svoj posao obavljaju maksimalno profesionalno, prateći sve novitete koji se pojavljuju u stomatologiji.

Veliki broj usluga iz oblasti oralne hirurgije, protetike, dečije stomatologije, estetske stomatologije, po veoma pristupačnim cenama, dovoljan su razlog da jednom za sva vremena rešite sve vaše problem, odnosno probleme vaših zuba.

rg1

Pored lečenja, u stomatološkoj ordinaciji „US Dental“ možete dobiti savete stomatologa i na taj način sprečite eventualne probleme kao što su: krvarenje desni, paradentoza, ispadanje zuba…

Ukoliko i vi imate nekih problema sa vašim zubima ili želite da se posavetujete sa stomatologom, zakažite pregled u stomatološkoj ordinaciji „US Dental“ već sada.

 Pozovite +381 69 424 660 ili +381 60 4146 600.

Sve aktuelnosti vezane za stomatološku ordinaciju „US Dental“ možete pratiti i na fejsbuku stranici.

rg3

 

Nema komentara

Odgovorite