PREDSTAVLJAMO: Restoran „Car“

- -
0

RestoranCar1 copy

„Car“ je ponovo sa Kragujevčanima! U prijatnom ambijentu, u strogom centru Kragujevca, ulica Branka Radičevića br 7, očekuje Vas srdačno osoblje, koje će Vam za vreme boravka u restoranu omogućiti da se prepustite svim čarima hedonizma. U sklopu restorana se nalazi sala za sve vaše proslave koja može da primi do 60 osoba. Gde je „Car“, tu je i „carska“ kuhinja. Samo za Vas, na meniju su specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje, koje za vas pripremaju istinski majstori kulinarstva.

Da li ćete se opredeliti za ćureće rolnice, butkice, dimljene svinjske kolenice, jagnjetinu ispod sača ili ćuretinu sa domaćim mlincima, budite sigurni da ste napravili odličan izbor. Svaki dobar zalogaj prati i dobro vino. Bogat asortiman stranih i domaćih vina stoji vam na raspolaganju, a ukoliko ne možete da se odlučite, „Car“ Vam preporučuje da obavezno probate domaće „carsko vino.

Poznat po svojoj originalnosti, restoran „Car“ je za svoje goste pripremio i nekoliko iznenađenja. Svakog jutra, do 12 časova, očekuje Vas „carevo dobro juto“ (2 jaja, slanina, kobasica, espreso po želji i đus), po veoma pristupačnoj ceni od 290 dinara. Za one koji žele da sebe i svoje najdraže počaste kvalitetnim ručkom, na raspolaganju im je „porodični ručak“ (teleća čorba, 250g mešanog ili pilećeg mesa, salata, 1l mineralne vode), po ceni od 650 dinara po osobi.

RestoranCar3 copy

Mnogo je razloga da posetite restoran „Car“, mi smo Vam otkrili samo neke od njih. Svratite i otkrijte ostale. To možete uraditi svakog radnog dana od 8 do 24 sata, a vikendom do 1 čas. Dođite i uverite se zašto ovaj restoran u potpunosti opravdava svoje ime. Svoje mesto možete rezervisati putem telefona 034/207-142.

Polako nam stižu i praznici. Restoran „Car“ priprema svoju ponudu za proslavu Nove godine o kojoj ćete biti blagovremeno obavešteni, zato pratite zvaničnu fejsbuk stranicu restorana i saznajte uvek prvi sve aktuelnosti iz vašeg omiljenog restorana.

RestoranCar2 copy

Nema komentara

Odgovorite