Location4me: Neka vaša firma bude vidljiva na aplikaciji budućnosti

- -
0

Location4me je aplikacija namenjena svima koji žele da pronađu odgovarajući objekat – bilo da je u pitanju kafić, restoran, hotel, market ili bilo koji drugi poslovni objekat.

U poslednjih nedelju dana je više od 50 firmi u Kragujevcu predstavilo svoje poslovanje na aplikaciji koja će postati neizostavni deo svakodnevnice.

Aplikacija je spoj jednostavnih sistema pretrage po blizini, oceni i ceni. Dodatne alatke kao sto je izmeštena realnost i QR kod čine da do objekta dođete jos lakše i jednostavnije.

Takođe, pored putanje, možete doći do kompletnih informacija i fotografija objekta, a ukoliko želite izvršiti prijavu vašeg objekta u Location4Me bazu, to možete učiniti putem e-mail adrese: info@l4m.rs ili broja telefona: 066/555-46-00

Location4me nakon Srbije nastavlja ekpanziju i na inostrano tržište, a očekuje se i dalji razvoj funkcija popularne aplikacije koja je za kratko vreme stekla veliki broj korisnika.

Aplikaciju Location4me možete preuzeti sa Android i Apple store-a, a više informacija možete dobiti na web sajtu http://www.location4.me

Nema komentara

Odgovorite