KANGOO JUMPS – revolucija u svetu fitnesa i u Kragujevcu

- -
0

KANGOO JUMPS

Vodite računa o svom zdravlju? Želite da izgledate lepo i volite da ste fizički aktivni? Sve to možete ostvariti na vrlo jednostavan način – probajte Kangoo Jumps, revolucinarni fitnes program, koji je za veoma kratko vreme osvojio svet, a nedavno je stigao i u Kragujevac.

Kangoo Jumps predstavlja intezivan, visoko motivacioni trening, koji pokreće čitavo telo, povećava izdržljivost mišića i pozitivno utiče na kardiovaskularni i respiratorni sistem. Program se može prilagoditi svakom nivou, odličan je za vrhunske sportiste ali i za apsolutne početnike, rekreativce.

Ovim načinom vežbanja, možete sagoreti i do 80% kalorija više nego bilo kojim drugim vidom rekreacije. Još neke od prednosti ovog programa su: uklanja celulit, štiti zglobove, utiče na limfni sistem, podiže raspoloženje i zadnjicu, a smanjuje depresiju.

Kako je Kangoo Jumps stigao u Kragujevac i koliko je ovaj fitnes program zaista dobar, otkrila nam je Anđela Asanović, prvi licencirani Kangoo Jumps instruktor u našem gradu.

Šta tačno predstavlja fitnes program Kangoo Jumps?

– Ovaj revolucionarni fitnes program predstavlja kombinaciju aerobika, plesa i kondicione pripreme. Program je jako efektan i rezultati se primećuju odmah. Zbog specijalne anatomske obuće,  program se koristi i u medicinske svrhe, nakon povreda, kod prevencije i smanjivanja deformiteta. Pored toga, tokom ovog vežbanja podstiče se i lučenje hormona sreće. Izuzetno je jak kondicioni program. Jača apsolutno celo telo.

Kako si došla na ideju da ovaj planetarno popularni način vežbanja započneš u Kragujevcu?

– Redovno pratim sve novitete vezane za telesno vežbanje. Kada sam čula za Kangoo Jumps, detaljno sam proučila sve studije i prijavila se na obuku. Sada u plesnom klubu Fiesta rade dva licencirana Kangoo Jumps instruktora, Jelena Alempijević i ja. Posle obuke, usledila je kupovina  specijalno dizajnirane obuće, koja je vrlo skupa, ali štiti zglobove i ligamente jer amortizuje 80% udarca o podlogu. Osećaj me nije prevario ni ovaj put. Rezultati vežbanja na kangoo cipelama su fascinantni.

Koliko je bitna fizička aktivnost?

– Fizička aktivnost je nešto bez čega je meni život nezamisliv. Telesno i duhovno zdravlje je uvek na prvom mestu.

Kome bi preporučila da proba Kangoo Jumps?

– Kangoo Jumps mogu da vežbaju sve osobe od 6 do 65 godina. Nema bojazni od povreda. Preporučuje se i sportistima, kao izuzetno jak kondicioni program. Preporučuje se svima koji žele da smršaju, oslobode se celulita ili zategnu i ojačaju svoje telo.

Ukoliko i vi želite da se oprobate u ovoj fitnes disciplini, sve što treba da uradite je da pozovete 065/6793032 ili 064/2171997 i odaberete neki od termina koji vam odgovaraju. Termini su: ponedeljak i petak od 19h; sreda i petak od 17h; utorak i četvrtak od 11h. Treninzi se održavaju na trećem spratu Robne kuće Beograd.

Nema komentara

Odgovorite