Jeste li čuli? Fiat ponovo pokreće proizvodnju Juga 55?

- -
0

Redizajnirani Fiat 500 L je najveća vest u automobilskoj industriji ovih dana i to ne samo na našim prostorima. Ali verujemo da bi mnoge zanimala informacija o mogućoj proizvodnji Juga 55 Koral u kragujevačkoj fabrici!

O čemu se ovde radi? Naime u Meridian kladionici  pojavile su se kvote da će se Jugo ponovo naći na proizvodnjoj traci! Ako se kladite da će Fiat početi sa proizvodnjom Juga do 2020. godine dobićete kvotu 500. Zašto ne okušati sreću?

2018. godine se navršava deset godina od prestanka proizvodnje Juga u Kragujevcu, a Fiat bi mogao marketinški da iskoristi tu priliku i da u manjem obimu obnovi proizvodnju legendarne 55-ice. A zašto onda ne iskoristiti ovu ponudu i pogoditi Meridianbet kvotu 500?

No, dok očekujemo najavljenu proizvodnju redizajniranog Fiata 500 L koja je najavljena već za jul, treba napomenuti da je ovaj automobil već sada u ozbiljnom razmatranju za laskavu titulu najboljeg evropskog automobila 2018. godine. Kolike su mu šanse da osvoji tu titulu videli smo pogledom na novu Meridianbet mobilnu aplikaciju  – kvota da će se to desiti je 12!

S obzirom na ogromnu konkurenciju u kojoj se nalazi to znači da je redizajnirani 500 L među glavnim favoritima za osvajanje ove prestižne titule.

Nova Meridianbet aplikacija ne staje tu, nego daje i još jednu jako zanimljuvu ponudu kada je kragujevačka fabrika u pitanju. Poznato je da Italijani planiraju proizvodnju potpuno novog modela u narednom periodu. Svi se nadaju da će se novi Fiat proizvoditi u Kragujevcu, ali kakve su šanse za to?

Meridianbet kvota na pokretanje proizvodnje novog modela u Kragujevcu već ove godine je čak 100, a ako se kladite da će se novi Fiat proizvoditi u Šumadiji 2018. godine 20 puta ćete uvećati ulog. Već 2019. godina deluje kao sigurna za dolazak novog automobila u Kragujevac, kvota je 4,50!

A to naravno nije sve! Ako napravite nalog na Meridianbet.rs moći ćete da se kladite na bilo šta! Preko Slobodne igre zatražite kvotu, igrajte se i istražite najbolju kladioničarsku aplikaciju na tržištu.

Mi smo se sjajno zabavili, tražeći kvote! Ako ste ljubitelj luksuznih automobila – kvota da će se Maserati proizvoditi u Kragujevcu je 150, a šansa da će Srbija otkupiti 100% vlasništva od Fiata je 30:1!

Nema komentara

Odgovorite