Don Pizza Cut na novoj lokaciji u Kragujevcu!

- -
2

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Don Pizza drugu godinu rada u Kragujevcu obeležava novom lokacijom u Karađorđevoj 47. Pored poručivanja i dostave hrane sada ćete u Don Pizza objektu moći da kupite i “parče” neke od omiljenih pica iz “Don Pizza” ponude.


Na eksterijeru novog objekta dominira drvo, kao i crna boja – boja zemlje, kao odraz prirodnih sastojaka koji se koriste u pripremi Don Pizze.

“Priprema našeg testa nije tajna, koristimo izvorni italijanski recept star više od 100 godina. Ne koristimo aditive, već samo ono što nam je priroda podarila” – navode majstori iz “Don Pizze”.

Enterijer je kao i do sada uređen na osnovu koncepta “open space” kuhinje gde svako ima priliku da dođe do objekta i pogleda kako se hrana priprema, kao i ko je zadužen za njenu pripremu. Novi objekat je opremljen po najvišim evropskim standardima pripreme hrane.

Don Pizza konstantno uvodi inovacije na polju kvaliteta, ali i tehnologije kako bi kupcima olakšali poručivanje, ali i smanjila vreme dostave, pa je tako tokom 2016. godine Don Pizza prva omogućila Internet poručivanje hrane u Kragujevcu putem websajta www.donpizza.rs i Android aplikacije Don Pizza

Sva poručena hrana se isporučuje u specijalnim pizza termoizolovanim torbama, koje obezbeđuju svežinu i toplotu hrane.

Više o aktivnostima Don Pizze možete saznati putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

2 Komentara

Odgovorite