Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju – PhysiA

- -
0

U današnje vreme, postoji mnogo faktora čija delovanja mogu ozbiljno da utiču na zdravlje, a sve to skupa može da stvori probleme koji onemogućavaju čoveka da se na adekvatan način posveti svojim obavezama. Vrlo jednostavno, to može da postane samo prošlost. Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju PhysiA je mesto koje će vrlo jednostavno i vrlo efikasno rešiti vaše probleme.

U prijatnom ambijentu, rešavanje vaših problema je u rukama diplomiranog strukovnog fizioterapeuta, koji će vam kreiranjem adekvatnog individualnog programa rada, prema potrebi svakog od vas, pomoći da se ponovo osećate spokojno i da se bez problema vratite svojim svakodnevnim aktivnostima.

Fizikalne procedure, poput elektroterapije, ultarzvučne terapije, terapeutske masaže, učiniće da jednom zauvek kažete zbogom bolu, napetosti i problemima.

Takođe, Centar Physia vam pruža i kompletnu rehabilitaciju posle povreda, ortopedskih povreda, neuroloških i reumatskih oboljenja, pažljivo kreiranim programom, u kome se primenjuju tehnike kineziterapije.

Pored svega navadenog, u ovom Centru poseban akcenat se stavlja na korekciju telesnih deformiteta, pogotovu kod najmlađih. Korektivna gimnastika ima veliki uticaj u pravilnom razvoju deteta, jer osim što rešava probleme lošeg držanja tela, razvija kod dece svest da budu što više aktivna.

Svaki problem je mnogo lakše rešiti ako se detektuje na vreme. Tako da ako imate neki od gore navedenih problema pozovite 064/ 356 00 41 i budite uvereni da će oni vrlo brzo postati vaša ružna prošlost.

Pratite Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Physia i putem društvenih mreža i budite uvek u toku sa njegovim radom, kao i novietima koji su planirani u skorije vreme.

Facebook: www.facebook.com/physia.rs
Instagram: www.instagram.com/physia.rs

Nema komentara

Odgovorite