Bufon konačn osvaja Ligu Šampiona? A možda dođe i u Kragujevac!

- -
0

Đanluiđi Bufon je u svojoj karijeri koja traje preko dve decenije osvojio sve – osim Lige šampiona. Što može da promeni u subotu.

Juventus 2015. godine takođe igrao finale Lige šampiona protiv španskog tima, a tada je Barselona bila bolja sa 3:1. Sada im je rival u finalu Real Madrid, sa nekadašnjim vođom “Stare dame ” Zinedinom Zidanom na klupi.

Ipak moraće Italijani da se potrude da bi sa trona sklonili “Kraljevski klub”, a po Meridianbet kvotama ipak je Real Madrid blagi favorit u ovom meču.

Ali, znate li kakva je šansa da legendarni italijanski golman završi svoju karijeru u dresu Radničkog iz Kragujevca? Mi smo u Meridianu zatražili tu opkladu putem slobodne igre i dobili neverovatnu kvotu!

To nije sve, putem slobodne igre se može odigrati bukvalno bilo šta  pa je tako kvota da će Fiat dovesti Juventus u Kragujevac gde bi “Stara dama” odigrala prijateljski susret sa Radničkim čak 200!

A dok budete uz pivo i društvo gledali finale Lige šampiona u subotu uveče tu će biti ponuda na uživo klađenje putem nove Meridianbet mobilne aplikacije, ali to nije sve.

Kragujevac je česta tema u ovoj kladionici, pošto postoji nekoliko prezabavnih specijala vezanih za naš grad. Recimo da je na ponudu da će Fiat ponovo pokrenuti proizvodnju Juga kvota 500

U slučaju da mislite da novi 500L ima šanse da naredne godine bude proglašen za automobil godine u Evropi postoji kvota i na to u okviru specijala!

To nije sve, pošto se odavno govori o pokretanju proizvodnje potpuno novog Fiat modela u Kragujevcu, a ukoliko se to desi mogli biste da iskoristite ponudu i pogodite opkladu sa kvotom 200!

Nema komentara

Odgovorite