Aviončić je stigao u Kragujevac: Najveći privatni vrtić u Srbiji po ceni državnog vrtića! (FOTO)

- -
0


U novoizgrađenom TC “Sava” u naselju Aerodrom otvoreno je najveće privatno obdanište u Srbiji. Vrtić “Aviončić” ulazi u sistem gradskih vrtića pa će roditelji plaćati samo 20% od ekonomske cene vrtića, a sva deca koja su “ispod crte” u državnim vrtićima će moći da se upišu u “Avioničić” po izuzetno povoljnoj ceni.

Prostor vrtića “Aviončić” je namenski pravljen za obdanište kako bi se ispunili svi standardi bezbednosti, ali i opremljenosti prostora u kome borave najmlađi. Kuhinja je opremljena po HACCP standardu, a ishrana će biti po specijalnom režimu za pravilan rast i razvoj dece. Takođe, ceo prostor je opremljen specijalnom ventilacijom koji obezbeđuje optimalan i konstantan nivo kiseonika u prostoru.

Najvažnija životna odluka za formiranje ličnosti deteta je upravo odabir vrtića – ističu iz “Aviončića” i dodaju da se karakter i ličnost kod deteta formiraju do 3. godine života i da je upravo iz tog razloga odabir sredine u kome će vaše dete odrastati veoma bitan.

“Aviončić” će ulaskom u sistem gradskih vrtića obezbediti da roditelji plaćaju samo 20% od ekonomske cene što je oko 3.150 dinara.

U vrtiću će se sprovoditi najsavremeniji programi, metode praćenja psiho-fizičkog razvoja, a takođe su obezbeđena i najsavremenija didaktička sredstva. Roditelji će dobijati mesečni i godišnji izveštaj o napretku usvajanja i savladavanju planiranih programa, a novina je da ćete i putem aplikacije na vašem telefonu moći da pratite na koji način je vaše dete animirano.

U okviru vrtića će biti i ambulanta i zubarska stolica, a biće dostupni izveštaji o higijeni.

Park na javnoj otvorenoj površini od preko 5h za igru napolju, dodatni programi, učenje stranih jezika, mentalna aritmetika, školice crtanja i školice sporta su samo neke od sadržaja koje će vaše dete imati priliku da pohađa upisom u “Aviončić”.

Takođe, ukoliko se roditelji odluče za plaćanje pune cene bez subvencija, Aviončić je obezbedio poseban montesori program. Svi roditelji koji su aplicirali za upis u državni vrtić mogu po istoj ceni da pruže svojoj deci najbolji mogu svojoj deci da pruže najbolji tretman.

POSETITE AVIONČIĆ
Od 10. avgusta, svi zainteresovani roditelji će moći da obiđu Vrtić Aviončić i upoznaju se sa programom ove ustanove. Dobrodošli.

Rezervišite već danas posetu Aviončiću putem emaila: upis@avioncic.rs i putem broja telefona: 060/74-34-992 – Glavni vaspitač Sandra Radojković.

Nema komentara

Odgovorite