ZZŠ: Šumadiji i Kragujevcu potreban regionalni medijski servis

- -
4

zajednoGrađani Kragujevca treba da znaju da se Srpska napredna stranka i Demokratska stranka zalažu za ukidanje regionalnih javnih servisa i gašenje Radio – televizije Kragujevac. Ne bismo komentarisali takvo zalaganje, ma kako ono bilo protivno interesima Kragujevca, jer svako ima pravo na svoj, pa i naopak politički stav, da takvo ubeđenje ne izvire iz duboke netrpeljivosti gradskih odbora ovih stranaka prema svemu što je dobro i progresivno u Kragujevcu i iz neshvatljive težnje da sve pozitivno unize i upropaste. Njihova, na sreću jalova, retorika koja se mogla čuti na poslednjoj sednici gradske Skupštine dokazuje da su oni još uvek daleko od svih civilizovanih vrednosti i da ne treba trošiti ni vreme ni reči da bismo ih ubedili da Kragujevac nije njihov lični interes, težnja da se nekome osvete, ili zaposle kojeg tek opismenjenog člana, da nije selendra u kojoj bi oni imali ma kakvog uticaja na nivou zadružnog šefa, već grad koji samo vredni i pošteni ljudi mogu da vode. Veliki grad, centar regiona, kojem su potrebne sve institucije, ustanove i naravno javni medijski servis, što je praksa u najrazvijenijim državama Evrope i sveta – navodi se u saopštenju Informativnog centra „Zajedno za Šumadiju”.

4 Komentara

  1. a za sta se zzs zalaze? sve ste unistili i sad vam treba rtk da sebe promovisete kao postenjacine…kako vas nije sramota vise,presipate iz supljeg u prazno i solite pamet ovom narodu.blizu je kraj vase vlasti,razmislite gde cete posle.ali jedno je sigurno zabela vam ne gine.

  2. kazem da bi voleli da pokradete tudje uspehe i predstavite ih kao svoje. kazem da covek koji kao predsednik nosi svoju rakiju predsednicima drzava, misleci da ide u goste kao da je u selendri, onaj koji postavlja svog kuma sa kojim je pekao prasice da bude ministar, onaj koji postavlja prema tome sa kim se druzio dok je pekao rakiju zasluziju da ne kazem nista. tu reci nema, ali ima bruke i sramote .

Odgovorite