Zlatko Milić: Još jedan u nizu falsifikata Demokratske stranke

- -
3

zlatko milic„Objava Demokratske stranke o navodnom dokumentu Gradskog veća Kragujevca, koji nalaže osnivanje kriznog štaba, sa obrazloženjem da je Republika razvlašćena i da je policija izvršila državni udar je falsifikat i laž“, rekao je u obraćanju novinarima Zlatko Milić, načelnik Gradske uprave za poslove lokalne samouprave i opšte uprave.

On dodaje da će svi odgovorni za prenošenje ovakvih zlonamernih vesti koje uznemiravaju građane snositi posledice, odnosno protiv njih će biti podneta krivična prijava.

Milić je istakao da su sve sednice Gradskog veća bile javne, kao i to da su svi dokumenti uvek bili dostupni na zvaničnom sajtu Grada:

„Gradsko veće je prošlo do sada bezbroj kontrola i nekoliko hiljada dokumenata je dostavljeno revizoru, jer je svakako reč o jednom ozbiljnom gradskom organu, tako da sam revoltiran i svaka čast Jovani Jovanović i Dušanu Obradoviću iz Demokratske stranke na ovakvoj izmišljotini, jer Gradsko veće niti je zasedalo niti je donelo ovakvu odluku. Sve druge priče u vezi sa spornim dokumentom ja ne mogu da komentarišem. “

Milić je najavio sednicu Gradskog veća za naredni ponedeljak, 28. januar, a sledećeg dana bi, verovatno, trebalo da se održi i sednica Skupštine grada.

3 Komentara

  1. ko je on ? koji nacelnik te uprave? on je jedan obican pijun,poltron.od kada je clan stranke?sve ljude koji su vredeli,su zanemareni ili kad su videli sta se radi i ko je postavljen na funkcije ,napustili su stranku.i ko ostaje onda zna se slj..i uvlakaci.a ovi kao ovaj zlatko su tu postavljeni kao poslusnici.nas gradonacelnik ih je postvio ,jer mu trebaju takvi ljudi koji tri proste recenice ne znaju da sastave ,a kad ih pitas nesto samo odgovaraju kratko da i moze.a i sto se tice potenciranja kragujevackog porekla ovaj sigurno nije ,cak ni iz Sumadije,a Kragujevac je mali Pariz za njega.

  2. Miran pitbul, miran. Svuda vidis slamku a iza sebe ne vidis gredu. Gotovo sam siguran da sve ovo komentarises iz licnih razloga, nezadovoljan necim sto se nije desilo po tvome, pa sada osipas drvlje i kamenje na sve sto se krece. Miran, miran.

  3. a sto si ti tako nervozan,da te nije neki pitbul vec ujeo,pa se sad plasis.necu ja ne boj se,ti sakali su kao deca,sad ce cika pitbul da ti da bombonu da se smiris.

Odgovorite