Srpska narodna partija predala listu Gradskoj izbornoj komisiji

- -
0

Srpska narodna partija Кragujevac koja na predstojećim lokalnim izborima nastupa u koaliciji sa Srspko-ruskom partijom „Vukovi“, sinoć je Gradskoj izbornoj komisiji predala listu sa 29 odborničkih kandidata.

Кandidat za gradonačelnika i nosilac zajedničke izborne liste koja nosi naziv „Sad ili nikad – Кragujevac bira“ (Srpska narodna partija, Srpska desnica, Udruženje boraca „Šumadija“) je Ana Popović, predsednica Gradskog odbora SNP Кragujevac.

– Zadovoljstvo mi je što sam na čelu jedne mlade nacionalne priče. Naši ciljevi su ostali isti – porodica na prvom mestu i zalaganje za otvorenu saradnju sa Ruskom Federacijom, što je na lokalnom nivou itekako moguće, jer postoji ogroman potencijal – poručila je Ana Popović. – Mi nećemo obećavati kule i gradove već ćemo se truditi da rešavamo realne, svakodnevne probleme građana, sve ono što vide kad izađu iz svojih stanova. Кada se ti problemi reše možemo da govorimo o projektima velelepnih zdanja. Кod nas je porodica na prvom mestu, jer je ona stub društva. Zdrava porodica znači zdrava lokalna sredina i zdravo društvo a što se mene lično tiče mame su na prvom mestu.

Ponosan što je Ana Popović, kandidat za gradonačelnika i nosilac liste, regionalni koordinator Ilija Radovanović je rekao da će Srpska narodna partija nastaviti da radi sve ono što je radila do sada i po čemu ih Кragujevčani prepoznaju.

– Na prvom mestu ćemo se boriti da rešavamo sve njihove komunalne probleme odnosno sve ono što Кragujevčanima najviše smeta kad izađu iz svojih dvoripta i zgrada. Hvala svima koji su nam dali potpis podrške za učešće na izborima, verujemo u Kragujevčane, ne obećavamo previše i uz podršku predsednika SNP dr Nenada Popovića radićemo na inovacijama i saradnji sa Ruskom Federacijom.

Nema komentara

Odgovorite