ŠR PSG: Omasoviti Pokret u Kragujevcu

- -
0

Rukovodstva „Šumadijske regije“ i ,,Pokreta slobodnih građana” u Kragujevcu održala su sastanak na kojem ih je Saša Milenić, predsednik „Šumadijske regije“, informisao o odlukama Prve vanredne Skupštine Pokreta slobodnih građana (PSG) održane proteklog vikenda u Beogradu.

Prisutni su upoznati sa izmenama Statuta PSG-a koje treba da unaprede rad i obezbede ravnomernije predstavljanje članova u organima Pokreta.

U Pokretu će na osnovu usvojenih izmena Statuta biti formirani Politički savet i Izvršni odbor, čiji će predsednici takođe ući u Predsedništvo.

Inače, na Vanrednoj skupštini PSG-a za člana Predsedništva predložen je i Saša Milenić, predsednik „Šumadijske regije“ i poverenik PSG-a za centralnu Srbiju.

Analizirane su aktivnosti i rezultati u prvih šest meseci od obnavljana rada „Šumadijske regije“ i osnivanja PSG-a.

Usvojen je i plan rada za neredni period, kako bi se Pokret omasovio u Kragujevcu i počelo formiranje organizacione infrastrukture u Šumadiji.

Razmatrana je i politička situacija u Kragujevcu i aktivnosti Odborničke grupe „Šumadijska regija-Pokret slobodnih građana“ u Skupštini grada Kragujevca.

Nema komentara

Odgovorite