SPS nastavlja sa organizovanjem “SPS–ovih učionica”

- -
0

spsOdbornici socijalista u Gradskoj skupštini od 28. februara 2013. godine svakog četvrtka razgovaraće sa građanima, najavio je predsednik Gradske organizacije SPS u Kragujevcu Zoran R. Prokić.

Ovi razgovori biće organizovani u prostorijama Gradskog odbora Socijalističke partije, od 18 do 20 časova.

Cilj je da se, pored svakodnevnih kontakata rukovodstva SPS stvore uslovi za neposrednu komunikaciju odbornika sa građanima o najvažnijim pitanjima i ubrza rešavanje problema od interesa za građane.

Potpredsednik GO SPS Vladimir Kojić dao je informacije o početku ovogodišnje akcije „SPS-ovih učionica“, o čemu dajemo posebnu informaciju:

Savet socijalističke omladine u Kragujevcu nastavlja sa organizovanjem “SPS–ovih učionica“. Predviđeno je da se, u realizaciji ovog posla, organizuje svojevrsna dopunska nastava iz oblasti matematike, srpskog i engleskog jezika.

Polaznici će biti učenici osnovnih škola i to :

1. Učenici osmog razreda, za srpski jezik i matematiku, koji će pohađati pripremnu nastavu iz ovih predmeta za upis u srednje škole.

2. Učenici od petog do osmog razreda, za engleski jezik, za svojevrstan vid dopunske nastave.
Predavači će biti profesori navedenih predmeta, a nastava će biti besplatna, kako za polaznike tako i za predavače.

Nastava počinje 4. marta 2013.godine u prostorijama GO SPS-a u Kragujevcu ul.Trg Slobode 1/104 i trajaće dvanest nedelja.
Zainteresovani treba da jave:

Ime i prezime i podatke (predmet za koji su zainteresovani, godište, razred, adresu i telefon), tehničkom saradniku GO SPS, telefon (034) 336-714 i 337-594.
Ili na e-mail: officekgsps@gmail.com

Nema komentara

Odgovorite