SPO: Ostajemo opozicija u Kragujevcu

- -
0

Odbornička grupa “Srpski pokret obnove – SPO” u gradskom parlamentu glasala je protiv izbora novog gradonačelnika i članova Gradskog veća.

Ta politička strnanka oglasila se saopštenjem za javnosti.

“Srpski pokret obnove se ovim, baš kao što je i nakon završetka lokalnih izbora najavio predsednik Gradskog odbora SPO Milan Urošević, svrstao na opozicionu stranu političkog spektra Kragujevca.

Srpski pokret obnove će u narednom periodu, u partnerstvu sa Zajedno za Šumadiju, nastojati da kroz opoziciono delovanje, kako u gradskom parlamentu, tako i na svakom drugom mestu, promoviše svoj politički program prezentovan javnosti tokom predizborne kampanje, a koji se ogleda u više od 100 projekata.

Takođe, bićemo na raspolaganju građanima, ali i medijima, da ispratimo sve ono što radi ili ne radi gradska vlast i da na to ukažemo. Nismo i nećemo biti opozicija svom gradu, Kragujevac volimo i radujemo se svemu što je za grad dobro. Nećemo se libiti da pohvalimo dobre stvari, ako ih bude, i istovremeno budemo najžešći kritičari svega onog što za grad i Kragujevčane nije dobro”, poruluju iz SPO.

Nema komentara

Odgovorite