SPO-LDP: Zašto DS piše saopštenje sa SNS, a ne sa ZZŠ?

- -
2

spo ldp

Na zajedničko saopštenje SNS, SPS i DS, u kojem se optužuje koalicija LDP-SPO da kupuje glasove birača, ova koalicija odgovorila je saopštenjem u kom te navode ocenjuje kao besmislene, ne želeći da ih komentariše.

– Suština zajedničkog saopštenja SNS, SPS i DS nije u kupovini glasova, jer su takve optužbe od Demokratske stranke stizale i pre izbora, samo je njihovo ime tada stajalo uz ZZŠ, preko čijih leđa se i nalaze u parlamentu. Demokratska  stranka je 18. aprila saopštila da se SNS bavi ucenama tvrdeći da direktori od zaposlenih u komunalnom sektoru, uz pretnje otkazima, traže dokaz da su glasali za naprednjake, a sa tom strankom sada izdaju zajedničko saopštenje. Očigledno je da su se već stavili na raspolaganje SNS-u, spremni da urade sve da gradski parlament bude uskraćen za ljude sa stavom, ljude koji se nikada nisu i neće staviti u poslušnički odnos ni prema kome – navodi se u saopštenju.

Iz koalicije LDP-SPO poručuju da je zanimljivo i to što je ZZŠ naknadno sama poslala gotovo identično saopštenje, s tom razlikom što se imenuje LDP-SPO već govori o „nekim“ listama koje kupuju glasove, pa ostaje pitanje zašto DS nije sa svojim koalicionim partnerom izdala saopštenje nego sa SNS.

– Građani Kragujevca ne dozvolite da Vas ponižavaju, jer svako ko nudi i prima novac u zamenu za glas na izborima čini krivično delo. Dosta je sa pritiscima i ucenama – zaključuje se u saopštenju.

2 Komentara

  1. Jedina gora izjava od “svi to rade” je “mi ne radimo OVO, iako radimo nešto drugo”. Fotkate svoje glasačke listiće, izbacujete ih na fejsbuk i instagram, priznajete na društvenim mrežama da svi vaši aktivisti javno glasaju i zaokružuju vas ispred odbornika. To što kupujete glasove je mnogo manje zlo, pošto vam ne ide od ruke. To što ste na granici cenzusa ISKLJUČIVO zahvaljujući tome što primoravate svoje aktiviste da javno glasaju, to je već bruka.

Odgovorite