Spektakli i afere odgovori na davno pokrenutu inicijativu ZZŠ

- -
0

O problemima koji već duže postoje u funkcionisanju policijske uprave u Kragujevcu, stranka Zajedno za Šumadiju je, institucionalnim kanalima, već predočila relevantnim adresama.

Povodom teksta pod nazivom „Prvih 10 pitanja načelniku policijske uprave u Kragujevcu Ivanu Đoroviću“, objavljenom na fejsbuk profilu stranke Zajedno za Šumadiju, Saša Milenić, potpredsednik stranke, u izjavi za Radio televiziju Kragujevac i sajt www.zajednozasumadiju.com, naglasio je da je Grad reagovao na vreme, ali da se tim povodom sada šire glasine i spektakularne afere.

„Afere i spektakli zapravo predstavljaju medijsku kampanju koja funkcioniše kao odgovor onih koji jesu predmet operativne obrade, ali ne u cirkusu nego u institucijama sistema gde se to radi na profesionalan način koji podrazumeva i diskreciju. Naša indiskrecija koja se može prigovoriti otvaranjem ovih političkih pitanja jeste interes potrebe da se ubrza efikasnost sistema, ali i čina samoodbrane jer u svojoj strpljivosti primamo snažne udarce dok čekamo da sistem efikasno završi svoj posao“, kaže Milenić.

Nema komentara

Odgovorite