SNS: U pozadini dešavanja u Kragujevcu stoji isključivo zakon

- -
8

snsSrpska napredna stranka, povodom lažnih optužbi na račun predsednika Izvršnog odbora SNS Radomira Nikolića, ističe da u pozadini dešavanja u Kragujevcu stoji isključivo zakon, a ne bilo čija pojedinačna volja ili, ne daj bože, uskostranački interes.

Ukoliko se nekom ne sviđa ono što iz slova zakona proističe, pozivamo ga da uputi inicijativu za promenu zakona ili, ako mu više odgovara, inicijativu za promenu vlasti u Srbiji. Srpski naprednjaci podsećaju javnost da su stub i nervni sistem svakog demokratskog društva upravo zakonski propisi, njihovo poštovanje i civilizovano ponašanje svakoga na političkoj sceni.

Srpska napredna stranka stavlja do znanja građanima i Kragujevca, a i cele Srbije da već duže vreme imamo ponudu da učestvujemo u lokalnoj vlasti u Kragujevcu. Zato je, između ostalog, notorna laž da iza dešavanja u ovom gradu stoji bilo ko od srpskih naprednjaka.

Podsećamo da nikada nismo, niti ćemo biti gladni vlasti. Nismo se rodili u foteljama i nismo, kao neki, beskompromisno hitali za privilegijama. Da je tako, Srpska napredna stranka bi odavno činila vlast u Beogradu.

Ključni princip delovanja Srpske napredne stranke jesu promene. One se ne iskazuju u broju funkcija ili količini političke moći, već kroz promene koje donose dobrobit građanima Srbije. Nije naš problem ako neko, polazeći od sebe, suštinu svog bitisanja u političkom životu vidi isključivo kroz privilegije i lično i stranačko bogaćenje. Ako neko ima problem sa srpskim naprednjacima, mi smo u svakom trenutku spremni za to da naš rad i poštenje građani ponovo ocene na izborima.

8 Komentara

   • Nedja je lepo rekao da ima jedan stan koji otplacuje preko kredita i da zivi u tastinom stanu! Sve ostalo sto mu nadjete mozete da zadrzite.
    A to sto vi ne mozete da objasnite poreklo lokalna nece da prodje podmetnuta prica kao odogovor.

    PRAVDA ZA SESELJA! Samo cekam da se vrati Seselj da objasni neke stvari izdajnicima!

 1. More, motka je iz raja izasla… Sram vas bilo.. Samo gledate tudju nesrecu.. Sta ste vi uradili za bilo koga u ovom gradu, za komsiju, za sirocice… Sram vas bilo razni “True”, “istina boli” (kompleksasi) i ostale pere, mare, mice i neznam sta vec… Jos jednom.. Sram vas bilo…

 2. Ovim SNS lazima mogu samo da poveruju njihovi glasaci polumozgasi.
  Zna se da SNS ima veliku zelju da dodjete na vlast, pre izbora ste vec sklopili saradnju sa DS-om, Tomin sin se smeskao sa Duletom po emisijama i na kraju niste mogli zajedno da imate kao ZZS. Nikada sluge beogradske nece doci na vlast u KGu. Dule – sluga Djilasova, ovi iz SNS – najgori radikali, oni radikali izdajnici. A mozda je sad nekima i jasno sto se ne hapse Djilasovi drugari!

Odgovorite