SNS: Odgovor neformalnoj grupi građana II

- -
6

snsNeformalna grupa građana Zajedno za Šumadiju je posle neuspešno organizovanog i još gore realizovanog komunalnog udara u gradu, po svom starom receptu krenula u lični obračun sa svakim ko joj se nađe na putu povratka na vlast.

Srpska napredna stranka obaveštava bivšeg gradonačelnika da odbija njegovu ponudu da za pozamašnu svotu novca za tri dana sredi pobunu u javnom sektoru, koju je on sam organizovao. Ovu ponudu odbijamo zbog toga što je sadašnji gradonačelnik taj posao završio za dva dana, što je za dan brže, a davanje novca Stevanoviću nismo ozbiljno ni razmatrali jer su on i njegova porodica veoma dobro situirani. Procenili smo da je taj novac potrebniji porodiljama, kojima je Veroljub Stevanović ostao dužan 135.625.210,00 dinara ili roditeljima koji su ostali uskraćeni za obećanu jednokratnu pomoć prilikom rođenja prvog deteta za ukupno 14.146.924,00 dinara. Podsećamo Kragujevčane da su ukupne neisplaćene obaveze za socijalnu politiku na dan 07.11.2014. iznosile 190.564.787,00 dinara.

Neformalna grupa građana Zajedno za Šumadiju je u proteklom periodu svoje stranačke prvake uspešno proizvodila u milionere, čak toliko uspešno da su neki izvršioci pri sekretarijatu za poslove Skupštine grada danas višestruko bogatiji od aktuelnog gradonačelnika koji je predmet svakodnevnih napada.

Srpska napredna stranka poziva ovu neformalnu grupu građana da prestane da pokušava da se nasilnim putem vrati na vlast, već da se posveti skupljanju potpisa za registraciju pošto se izbori bliže.

6 Komentara

  1. Niste vi stranka , vi iz napredne stranke ste obicne babe narikace , to vam je osnovno znanje i zanimanje !!! Nismo mi krivi ? A ko vas je zvao da NASILNO preuzmete Verku vlast pa se sad iscudjavate. Jedino sto umete da radite da se iscudjavate i naricete !!!

    • Dosli su na vlast isto onako kako je i Verko dosao, ali vama ocigledno ne odgovara ova koalicija, pa ih sada napadate za isti onaj “recept” koji su oni koje podrzavate, ranije primenili.

    • Vama je očigledno odgovaralo da ostane prethodna vlast još neko vreme. Ne znam da li znate, ali ZZŠ još uvek nije skupila 10 hiljada potpisa za registraciju stranke i pitanje je da li će uspeti u tome. Radomir Nikolić je mlad i ambiciozan čovek koji može Kragujevcu doneti mnogo toga dobrog, samo mu treba dati malo vremena. Niko nije preoteo vlast, samo je Verko izgubio većinu u skupštini, ne vidim šta je tu sporno.

    • Ovi iz SNS-a vicu, naricu, resavaju odnosenje smeca, popunjavaju gradski budzet, razgovaraju sa potencijalnim investitorima, neguju prijateljstvo sa Palestinom, …….. , a ZZS ostavio 850 miliona deficita u gradskom budzetu, javno vredja i ljaga Nikolica, pokrao od porodilja 135 miliona, organizovao komunalni udar (veoma neinteligentno), nastupa u javnosti sa ociglednim neistinama, ……… eto, svako po nesto ume da radi.

  2. Verko je dobro podsticao natalitet u kg-u. prirastaj dece je izuzetno visok dok je Verko bio gradonacelnik, zato je prosecna starost u gradu 50 god.. na cemu jos da se zahvalimo Verku..

    • Uh, ima dosta toga, za deficit u budzetu grada, za pokraden sav novac kojim je trebalo da se obnove gradske sportske hale, za pokusaj komunalnog udara, za ostavljeni dug za socijalnu politiku od preko 190 miliona, …. birajte!

Odgovorite