SNS: Neophodan ravnomeran razvoj svih delova Kragujevca

- -
0

Prvi na listi Srpske napredne stranke “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, Nikola Dašić, sa svojim timom posetio je Drenovac, Korićane u Uglješnicu. Dašić je razgovorao sa meštanima ovih naselja o tome šta je urađeno u prethodnom periodu, ali i o problemima koje imaju žitelji ovih kragujevačkih naselja.

Imajući u vidu problem sa vodosnabdevanjem u Drenovcu, Dašić je rekao da se u narednom periodu očekuje rešavanje ovog gorućeg pitanja, i to zahvaljujući projektu nove kompletne vodovodne i kanalizacione mreže, kojim će sva naselja biti obuhvaćena. On je podsetio da su se posle procesa konsolidacije konačno stekli uslovi da se asfaltiraju gradski i seoski putevi, obnovljena je mahanizacija i grad konačno pruža sve komunalne usluge.

U naselju Uglješnica Dašić je sa svojim timom predstavio buduće planove i projekte, govoreći da će se voditi računa o tome da se svaki deo grada ravnomerno razvija za dobrobit svih nas i naše dece.

„Mi smo jedan tim – Srpska napredna stranka. Mogu da vam obećam da će tim Srpske napredne stranke u naredne četiri godine vama biti uvek na raspolaganju. Ne zaboravite da je grad Kragujevac po broju stanovnika četvrti u Srbiji. Po važnosti možda i prvi jer je odavde je uvek sve počinjalo i ovde se sve završavalo. Napravimo Kragujevac gradom koji je drugi u Srbiji, koji ima dobru komunikaciju sa Vladom Republike Srbije. Ja ću biti najsrećniji kao gradonačelnik koji je obezbedio dobre izborne rezultate za Kragujevac, koji će nam doneti nove infrastrukturne projekte, nove domove zdravlja, nove škole“, rekao je Dašić.

Nema komentara

Odgovorite