SNS: Iza protesta stoji Veroljub Stevanović

- -
5

sns

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu saopštio je da je poslednja (prošlonedeljna) sednica Skupštine grada pokazala da su osnovane sumnje SNS da iza protesta u komunalnom sektoru stoji Veroljub Stevanović.

Tvrdnjom da za sedam dana može da reši probleme u komunalnom sektoru grada, Stevanović je, smatraju naprednjaci, razotkrio samog sebe i ukazao nam na to šta je radio i čime se bavio proteklog leta.

– Poručujemo Stevanoviću da je, organizujući opstrukciju u preduzećima, radio uzaludan posao i da je Srpska napredna stranka pripremila rešenja za „Čistoću“, koju je ostavio sa četiri funkcionalna kamiona, za „Niskogradnju“, koju je doveo pred stečaj, za „Šumadija sajam“, kome je ostavio milion i po evra duga, za Preduzeće za izgradnju grada koje ima milionske neplaćene račune iz njegovih kampanja počev od 2008. godine, i za gotovo sva druga javna i javno-komunalna preduzeća, navodi se u saopštenju kragujevačkog ogranka SNS.

Dodaje se da će zaostale zarade koje su u tim preduzećima nastale u vreme prethodne vlasti uskoro postati prošlost, te da će Veroljub Stevanović konačno moći da odahne od napornog posla prebacivanja krivice za slom komunalnog sektora sa sebe na nekog ko je tu deset meseci.

5 Komentara

  1. A vise od 600.000 evra su ostavili naprednjaci ne placajuci plate radnicima Sumadija sajma ( godinu dana) , i najmanje milion evra stete blokirajuci vise od 7 meseci rad spomenutog preduzeca.

  2. Ha,ha…Sve je to ista ekipa nesposobnjakovića. Prethodna vlast, sadašnja … Ništa se ne menja u ovom gradu.

  3. Gradskim trznicama vlada gej lobi, tako da ”nema zime” za trznice, pratimo trendove. sad uvodimo i novu farmu moze rtk da prenosi direktno.

Odgovorite