SNS: Ispitati ko je i na koji način krao novac Kragujevčanima

- -
2

snsKao odgovor na izjave čelnika ZZŠ, Srpska napredna stranka je izdala saopštenje koje prenosimo u celosti:

U procesu stvaranja nove skupštinske većine Srpska napredna stranka nije pregovarala sa odbornicima, već sa predstavnicima odbora stranaka koje učestvuju u radu kragujevačkog parlamenta. Naš stav bio je principijelan i čitava javnost je upoznata sa svakim korakom od početka do kraja pregovora.

Kragujevčanima je poznato da je manir kupovine odbornika kroz trgovinu uticajem patentirao Veroljub Stevanović sa svojim timom još 2005. godine. Međutim, ono što ljudima oko njega, izgleda, nije poznato, je to da stare metode borbe za vlast više ne prolaze.

Ono što je realan problem u Kragujevcu, a sa kog Stevanović uporno želi da skrene pažnju javnosti, jeste divljanje kriminalnih grupa koje ne mogu da se pomire sa činjenicom da njihov politički patron broji poslednje dane na vlasti.

Bez obzira na pritiske, Srpska napredna stranka će odmah ući u bespoštednu borbu sa korupcijom koja je doživela vrhunac u poslednje četiri godine Stevanovićeve vlasti.

Nadležni organi će, konačno, imati priliku da ispitaju ko je i na koji način krao novac Kragujevčanima.

2 Komentara

  1. Čuvaj se Radomire, ti koji su sada “sa tobom” bili su i sa Verkom.Kako će onda da juriš nekoga kada su oni u tvojim redovima i zavisiš od njih?Možda je ZZS i u pravu, novi izbori.

Odgovorite