Skupština bez poslanika ZZŠ do razrešenja situacije u Kragujevcu

- -
2

Poslanici stranke Zajedno za Šumadiju uputili su pismo Nebojši Stefanoviću, predsedniku Narodne skupštine Republike Srbije, i obavestili ga da neće učestvovati u radu Skupštine do razrešenja alarmantnog stanja u Kragujevcu.

Predsednicima poslaničih grupa u Parlamentu takođe je upućeno pismo u kome se objašnjava da je atmosferu opasnih incidenata izazvao deo Policijske uprave u Kragujevcu na čelu sa načelnikom, Ivanom Đorovićem. Brutalno nasilje, pretnje i pritisci prema narodnim poslanicima, novinarima, privatnim preduzetnicima, investitorima i izabranim predstavnicima građana, podstrekivanje glasina i širenje neistina stvaraju atmosferu nesigurnosti i uznemirenosti građana Kragujevca, o čemu su u više navrata obavešteni nadležni državni organi i javnost, motivisali su organe stranke da donesu odluku o neučestvovanju poslanika ZZŠ u radu parlamenta.

2 Komentara

  1. jaoo verko, pa sto se brukas pod stare dane? Pretukli ti jednog krimosa za koga ceo grad prica lose a ti ga branis i napradas policiju.. Mislim da stvarno treba da prepustis stranku mladjima, vreme ti je za penziju!

  2. koji mladji? pa da nije on bio kandidat za gradonacelnika,dobili bi 3 odbornika.sve ostalo nisu krimosi oni su ozbiljna stvar ,ovi njegovi su sljam najveci u SRBIJI.oni su od verka napravili neverka.kandiduju ga jer znaju da ce on dobiti glasove,realno ozbiljnog protivkandidata nema vec 15 god.,da bi oni idalje vodili vlast.mislim da i on ne zna sta mu rade iza ledja.i bezveze upada u ove konflikte sa policijom itd.pozz pravim BORCIMA za ovaj grad,oni su vec duzi period potisnuti,ali izaci ce sve na videlo i vratice se na tron,polako tiha reka breg roni.a ovi tkz.vlastodrzci zavrsice u cz.

Odgovorite