Saša Milenić: Odložen skup opozicije u Kragujevcu

- -
3

Sasa MilenicOkupljanje opozicije traje više od dva meseca i ti sastanci su dosta redovni, nekada javni, nekada bez obraćanja javnosti, nekada novinari registruju i te koji nisu imali namere da se predstave javnosti, a nekada prosto i ne saznaju za njih.

Ako u petak bude obraćanja javnosti svakako ćete o tome uredno obavešteni, a i ako ne bude sigurno će u skorijoj budućnosti biti obraćanja za javnost.

Ono što mislim izaziva zabunu je veliki diskusioni skup koji je trebalo da bude održan u petak, u Staroj Skupštini, u okviru Oktobarskih svečanosti grada Kragujevca, koji zaista jeste uključivao i predstavnike parlamentarnog i vanparlamentarnog života Srbije ali mnogo širi format u kome bi učešće uzeli predstavnici akademske, kulturne i svake druge javnosti-taj skup je odložen za bolju priliku iz tehničkih razloga.

Što se tiče predstavnika opozicije, kako se to već popularno naziva, naši kontakti su redovni u dužem vremenskom periodu i verovatno vode ka nečem tako kao što se pominje u javnosti-okupljanju u jedinstven opozicioni blok- rekao je danas u izjavi za RTS potpredsednik Inicijativnog odbora „Zajedno za Šumadiju“ Saša Milenić.

3 Komentara

Odgovorite