Radomir Nikolić: O TV duelu sa Veroljubom Stevanovićem razmisliću u naredne četiri godine

- -
10

radomir-nikolic

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić izjavio je danas, povodom poziva na televizijski duel koji mu je uputio bivši gradonačelnik Veroljub Stevanović, da će o tome razmisliti u naredne četiri godine.

– U naredne četiri godine razmisliću da li ima smisla da razgovaram sa nekim ko ni predaju vlasti nije hteo da izvrši – rekao je Nikolić Tanjugu.

Nikolić je podsetio da je i on svojevremeno pozivao Stevanovića na tv-duel.

– Za poslednje četiri godine, Veroljuba Stevanovića sam pozivao nebrojano puta na televizijski duel. Nijednom nije našao za shodno da odgovori na pozive – rekao je Nikolić.

Poziv gradonačelniku na televizijski duel danas je uputio i predsednik Demokratske stranke u Kragujevcu Dušan Obradović, saopšteno je iz te stranke.

10 Komentara

 1. Gde si ga zvao? Na privatni mob? Nešto nije bilo medijski propraćeno. A ako je razlog “nepredaja vlasti”…da se ne lažemo, vlast niste ni dobili legitimno, da bi vam bila legitimno predata. Koliko god nevolela Verka, činjenice su činjenice.
  Gradonačelniče, izvoli jednom se suoči sa nekim, da te čujemo.

  • Zasto uporno govorite da je neko oteo vlast.? Pa naprednjaci su dosli na vlast bukvalno na isti nacin kao Verko. Sudeci po tome sto pisete, daleko ste od poznavanja izraza “legitimnost”, a cinjenice su vam fantastice. Nisam znala da su neistine – cinjenice.

   • Verko je na vlast došao na IZBORIMA, a naprednjaci tajnim večerama uz obezbeđenje policije i tajnih službi.

  • Odavno je sad već bivši gradonačelnik izgubio poverenje a epilog je svima dobro poznat. Veroljuba Stevanovića je smenila VEĆINA i ništa mu niko nije oteo. O kakvim činjenicama je reč? Je l’ o tim što je isti taj Verko doveo grad do ivice bankrota, što je grad prezadužen i što nikoga ne zanima kako će se to vratiti, što je uništio sva javna preduzeća, što je upropastio Autosaobraćaj, što grad nema glavnu autobusku stanicu, što se građani svakodnevno suočavaju sa komunalnim problemima… Je l’ treba još? Što se tiče suočenja, zar nije dovoljno što će se Radomir suočiti sa svim ovim i još gomilom problema koje mu je ostavio Verko? Zar je potreno još neko suočenje? Ja mislim da nije.

 2. Ako je Stevanović zaboravio, trebalo bi da se podseti koliko puta ga je Nikolić pozivao na duel, a on je svaki put odbio. Stefanović nije želeo ni predaju vlasti da izvrši kako dolikuje, tako da ne zaslužuje da bude u duelu sa Nikolićem.

 3. Obrukaces se Radomire brate ako budes ikada pristao da razovaras sa tom gnjidom od coveka sram ga bilo unistio grad i on nekog proziva da je napravio dugove za 3 meseca,a gde su njegovih 18 godina vladavine!U sva gradska preduzeca zaposlio sve svoje partiske ljude i sve nji
  hove i oni su lepo ziveli namestali jedan drugom tendere i poslove i
  bogatili se polako a obicna sirotinja gladuje i polako ostaje bez posla.Ne znam kako neko kao Lamela ima hrabrosti da proziva nekog kada je krao i kapom i sakom i umesto da cuti on jos laje kao i njegova saka sledbenika koji moraju da lizu dupe jer im je zaposlio sve iz kuce!Ja licno niti sam trazio od te vlasti niti mi od bilo koje treba ista use i u svoje kljuse ali ako ima boga i pravde i casnog suda Lamela treba biti u zatvoru a ne u tv duelu!!!!

 4. Bolje sada iskoristi priliku jer je nećeš imati u naredne 4 godine jer ćeš na izborima dogodine, opet u opoziciju. Da plačeš.

 5. Kako radi SNS kuhinja.. Jeste li dobili zadatak da se javljate i branite vrhovnog vodju?! C.c.c.c, nisam clan nijedne stranek, ali odvratniju vlast odavno Srbija nije videla…

Odgovorite