Rade Stevanović pristupio SPO-u

- -
2

spo kragujevacBivši odbornik koalicije “Izbor za bolji Kragujevac” u Skupštini grada Kragujevca pristupio je odborničkoj grupi SPO.

„Građani Kragujevca ponovo prepoznaju pozitivan politički trend, koji poslednjih godinu i po dana prati Srpski pokret obnove. Dokaz tome je i da se uvećava broj odbornika u Skupštini grada Kragujevca, koji nam prilaze. Počastvovani smo da je u SPO pristupio gospodin Rade Stevanović, odbornik u SG Kragujevca“ – rekao je na današnjoj pres konferenciji Milan Urošević, predsednik Gradskog odbora i član predsedništva SPO.

Urošević je dodao da su sada mnoge političke stranke došle na političke stavove koje SPO propagira dve decenije unazad.

Odbornik SPO Rade Stevanović je rekao da je pristupio SPO – u jer u SDPS – u nije bilo dobre interne komunikacije i da se forsirao samo Beograd.

„Nisam prešao u SPO iz materijalnih ili nekih drugih razloga. SPO sam upoznao preko Milana Uroševića. U SPO – u mogu da ostvarim svoje političke ciljeve. Nisam ušao u veliku stranku, već u stranku koja je bila velika, a ako Bog da opet će biti velika“ – kaže Rade Stevanović.

2 Komentara

  1. Dule ce iz DSa sve da otera sa njegovim ulizivanjem Beogradu. A kako stoje stvari uskoro ce samo Djilas, Sapic i on i da budu u DSu.

Odgovorite