Protesti pod kontrolom partije

- -
2

sasa milenic„Zajedno za Šumadiju raspolaže pouzdanim podacima da iza brojnih protesta u gradu stoje aktivisti GO SNS-a“, izjavio je za www.zajednozasumadiju.com, Saša Milenić , potpredsednik ZZŠ i narodni poslanik. On je istakao da se SNS služi receptom GO DS-a koji je svojevremeno pokušao da serijom neuspešnih protesta u komunalnim službama uzdrma vlast u Kragujevcu. S obzirom na to da su ovi protesti bili neuspešni takva budućnost čeka i GO SNS-a.

„Mi ljude iz SNS-a znamo iz devedesetih, kada su Srbija i Kragujevac doživeli slom privrede, rat i sankcije i činjenica je da su upravo oni svrgnuti protestima! Zato treba da shvate da ZZŠ vodi Kragujevac linijom uspeha, a ne linijom propasti iz devedesetih!“ Milenić je podsetio da se samo prošle godine u Kragujevcu otvorila fabrika FIAT-a , druga fabrika Džonson Kontrolsa , dve fabrike Manjeti Marelija , TC „Plaza“, Zatvoreni bazeni, nova Ambulanta i Školski dispanzer, a puteve i mostove niko više i ne broji.

„Uspešnoj vlasti se ne oponira protestima i treba znati da se Kragujevac koji raste ne može srušiti samo zarad toga da njime ovladaju snage iz devedesetih. To je politički cinizam , a Kragujevac cinizmu ne veruje“- zaključio je Milenić.

2 Komentara

Odgovorite