Pritisak na odbornike Zajedno za Šumadiju

- -
0

Pritisak na odbornike Zajedno za ŠumadijuOvih dana pojedini odbornici Zajedno za Šumadiju izloženi su strahovitom pritisku od strane članova i funkcionera Srpske napredne stranke – rekao je na vanrednoj konferenciji za novinare Bojan Stojadinović šef odborničke grupe ZZŠ.

Predstavnici Srpske napredne stranke pozivaju i obilaze odbornike Zajedno za Šumadiju tražeći od njih da promene svoju političku odluku, da pređu u SNS i da glasaju za smenu gradonačelnika Veroljuba Stevanovića i predsednika Skupštine grada Saše Milenića.

Prema rečima Bojana Stojadinovića pritisak na odbornike ZZŠ ide u dva smera: nude im se razne privilegije u novoj garnituri gradske vlasti, pa do pretnji da će promenom vlasti ostati bez posla ne samo odbornici ZZŠ nego i članovi njihovih porodica.

Ovim putem, naglasio je Stojadinović, želimo da upozorimo Srpsku naprednu stranku da momentalno prekine sa ovakvim metodama. Istovremeno, upozoravamo da ćemo iskoristiti sva legitimna politička i pravna sredstva da zaštitimo naše odbornike i sačuvamo jedinstvo u odborničkoj grupi.

Ovakav splet događaja dovodi nas do toga da Srspka napredna stranka ima većinu od 44 odbornika samo na papiru, da nisu sigurni u tajno glasanje i da ne veruju svojim koalicionim partnerima. Sve konkretne dokaze iznećemo na prvoj redovnoj sednici Skupštine grada, u skupštinskoj sali i za govornicom – istakao je Bojan Stojadinović.

Nema komentara

Odgovorite