Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ samostalno na lokalnim izborima

- -
0

dosta je bilo sasa radulovic

Kragujevački gradski odbor pokreta „Dosta je bilo – Saša Radulović“ saopštio je da će na predstojeće lokalne izbore izaći samostalno, bez predizbornih koalicija.

Kako navode iz ovog pokreta, oni žele da uvedu red, jer samo tako će se vratiti oni koji su otišli, te ostati oni koji žele da odu iz zemlje. Takođe, oporavak domaće privrede i donošenje zakona o poreklu imovine, sredstva su kojim aktivisti ovog pokreta žele da spreče korupciju i zato će na lokalnim i republičkim izborima koji predstoje, pokušati da dobiju poverenje građana.

Nenad Božić - Dosta je bilo copyOdgovarajući na pitanje novinara Ritma grada, kakav rezultat pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” očekuje na lokalnim izborima koji su pred nama, imajući u vidu da je koaliciono partnerstvo sa nekom od stranaka izostalo, Nenad Božić, inače šef Izbornog štaba i koordinator Pokreta DJB za Šumadijski okrug, kaže da su male šanse da SNS izgubi izbore, što je ključno za korenite promene i što će se, prema njegovim rečima, desiti naredne godine, kada se budu organizovali izbori za predsednika Republike. Govoreći o lokalnim prilikama, Nenad Božić je stava da će pokret „Dosta je bilo“ popraviti svoj izborni rezultat u odnosu na prošle izbore.

– Očekujemo da značajno popravimio rezultat od pre dve godine, kada smo imali nešto preko 1500 glasova, ili 1,78 odsto. Naravno, bilo bi dobro da pređemo cenzus na lokalnim izborima, ali neće biti neuspeh ako ne pređemo. Važno je da imamo rast i da građani shvate da smo mi jedna politička opcija koja nadolazi – zaključuje Božić.

Nema komentara

Odgovorite