Podrška Miliću ispred kragujevačkog suda

- -
2

podrska milicuVeliki broj pristalica Zajedno za Šumadiju i građana, danas su se okupili ispred kragujevačkog suda , kako bi pružili podršku direktoru ZZŠ Zlatku Miliću, koji je doveden na saslušanje. Milić je ponovo doveden u Sud na sporedni ulaz, ali su simpatizeri ZZŠ na vreme primetili nameru policije, tako da su uspeli da skandiranjem i aplauzom pozdrava svog direktora.

Ovaj događaj je ostao zapažen i tako što su službenici Suda sa prozora pratili dovođenje Milića , kao i okupljanje simpatizera i građana Kragujevca. Zajedno za Šumadiju će ovih dana nastaviti kampanju „ Mi smo vaše komšije“. Cilj kampanje je podsećamo ,pružanje podrške funkcionerima ZZŠ, protiv kojih se vodi montiran politički proces, ali i dokazivanje njihove nevinosti, odnosno kritika represivnog aparata u policiji , tužilaštvu i sudstvu.

2 Komentara

  1. Ha,ha,ovo je smesno!!! lopovi na robiju…. pokrao im stranku ,a oni ga podrzavaju.ne moze narod da se opameti,ne vredi nista.

  2. Dokoni i neobavesteni ti gradjani komsije direktora te stranke Cccccc… Dal oni znaju zasta je on optuzen ili im treba nacrtati ? Dajete bre podrsku kriminalcu koji je i vas pokrao dal ste svesni ?!?!?!?!?!?!?!?

Odgovorite