Održana „Šetnja za Zorana“

- -
0

setnja za zoranaGradski odbor Demokratske stranke u Kragujevcu, obeležio je danas 11 godina od ubistva prvog srpskog demokratskog premijera, dr Zorana Đinđića.

„Šetnja za Zorana“, ulicom koja po njegovom imenu nosi naziv, počela je od Trga Fontana i završena kod spomen ploče pokojnom premijeru. Članovi Demokratske stranke, kao i građani koji su na ovaj način želeli da odaju poštu dr Zoranu Đinđiću, pored spomen ploče upalili su sveće i položili cveće.

– Ovaj 12. mart je za nas poseban, jer ga obeležavamo u trenutku kada nas svi napadaju pokušavajući da nas unište. Uništenjem Demokratske stranke uništavaju i Zoranovu viziju, a to im je i cilj. Moramo imati na umu ono što nam je pre neki dan rekla Ružica Đinđić, da je Demokratska stranka zaveštanje Zorana Đinđića. Zato u danima koji su pred nama moramo pokazati koliko smo jaki, koliko smo solidarni i koliko smo spremni da sledimo njegovu viziju, završimo zadatke koje je pred nas postavio i učinimo Srbiju boljom, slobodnom, demokratskom, uspešnom i evropskom zemljom – istakao je u svojoj izjavi za medije predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke, Dušan Obradović.

Nema komentara

Odgovorite