Obrađena sva biračka mesta u Kragujevcu – SNS ubedljiva

- -
6

Izbori 2014Posle pregledanih svih 168 biračkih mesta, na kojima je na jučerašnjim vanrednim paralmenatrnim izborima u Kragujevcu glasao 86.939 birača, prema podacima radnog tela RIK-a najviše glasova osvojila je izborna lista pod brojem 1. „Aleksandar Vučić – Budućnost u koju verujemo“ 50,40%. Druga je lista „Ujedinjeni regioni Srbije – Mlađan Dinkić“ sa osvojenih 12,37% dok je treća lista „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije“ osvojila 10,23% glasova.

Lista pod rednim brojem 11. „Boris Tadić – Nova demokartska stranka“ četvrta je po broju osvojenih glasova u Kragujevcu sa 4,25%. Peta je koalicija „Sa demokratskom strankom za demokratsku Srbiju“ koja je osvojila 4,00%. Sledi „Demokratska stranka Srbije – Vojislav Koštunica“ sa 3,78%, dok je lista pod brojem 4. „Čedomir Jovanović“ osvojila 3,68% glasova. Lista „Dveri – Boško Obradović“ osma je po broju osvojenih glasova u Kragujevcu sa osvojenih 3,53%. Izborna lista pod brojem 15. „Dosta je bilo – Saša Radulović“ u Kragujevcu je dobila podršku 1,78% građana, a „Srpska radikalna stranka – dr Vojislav Šešelj“ 1,49. Ostale stranke, na području grada Kragujevca, imaju manje od 1% podrške građana, pokazuju podaci radnog tela RIK-a posle pregledanih 168 biračkih mesta.

6 Komentara

  1. Bruka za DS, pod rukovodstvom Dusana nejakog i nekolicine isparanih funkcionera bolji rezultat se nije ni ocekivao, sad moze slobodno da putuje za Ameriku, ostvario je svoj cilj, unistio je DS. Cestitamo mu na tome!

      • To uopšte nisu gluposti. Zahvaljujući sujeti, prvenstveno Tadića a odmah za njim i Đilasa, i imamo ovakvu situaciju u Srbiji. Dve izuzetno sujetne ličnosti su upropastili DS i ne samo DS nego kompletnu opoziciju u Srbiji. Đavo kaže da je njegova osnovna hrana sujeta. Spremite se gospodo za bar deset godina vlasti SNS. A ova dvojica, đavojih učenika, da imaju makar malo dostojanstva, obojica bi trebala da odu sa političke scene zauvek.
        SNS-u čestitam i ako ih ne volim.

  2. U zemlji i gradu gde Kurir, Grand i Kursadzije formiraju sistem vrednosti nije ni cudo sto je ovakva situacija.DS je pokusao da unisti Gdin Zeleni i njegovi placenici,kojima ranije nije bila dovoljna poslanicka plata pa im je isplacivao jos po dve …Unistavao je tako sto je Verku dizao ruku na mitingu u KG 2008,pa 2012….Da ne pricamo sta je sve bilo ranije.

Odgovorite