Novi predsednik PSG posetio Kragujevac

- -
0

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović posetio je danas Kragujevac i razgovarao sa članstvom i prijateljima pokreta i Šumadijske regije.

“Poseta predsednika PSG-a Sergeja Trifunovića je izuzetno važna kao sastanak nadahnuća. PSG promenom predsednika nije promenio ni programska dokumenta, niti politiku, ali je promenio stanje napona i energetskog potencijala koji je u ogromnom porastu”, rekao je Saša Milenić, član Predsedništav PSG-a i predsednik Šumadijske regije, na početku sastanaka Trifunovića sa članovima kragujevačkog PSG-a i rukovodstva Šumadijske regije.

Trifunović je istakao da je Srbija talac 25 procenata glasačkog tela koje glasa sa SNS.

“Moj cilj je da animiram ljude da se bore, da privučem ljude koji se možda i gade politike i režimskih i opozcionih političara, zato i poručujem da PSG neće ulaziti u ni u kakve saveze, ali hoće da sarađuje sa opozicijom. Diktatoru se diže kosa na glavi od saradnje opozicije, ujedinjene u borbi oko usaglašenih zahteva i to ga užasava. Hoću da se širi građanski front koji je sve jači po Srbiji i lokalnim sredinama”, kazao je Trifunović.

On je dodao da je veoma važno da znamo šta ćemo da radimo kad Vučićev režim padne.

“Zbog toga i nameravam da formiram stručne timove u okviru PSG-a koji treba da sačine jednu formu nacrta finkcionisanja buduće Srbije. Pravimo slagalicu od stručnjaka za različite oblasti, da nam se ne bi desilo da nam keramičar vodi BIA, a doktori nauka taksiraju, kao u današnjoj Srbiji”, naglasio je Trifunović.

Prema njegovima rečima PSG raste i svakog dana je jači.

“U poslednjih nekoliko dana osnovali smo osam novih odbora, a večeras verifikujemo i odbor u Gornjem Milanovcu”, rekao je Trifunović odajući priznanje kragujevačkom PSG-u i Šumadisjkoj regiji, kao jezgru pokreta.

Nema komentara

Odgovorite