Nova snaga: Saopštenje iz senke

- -
7

opstina kragujevac

Nova snaga izdala je saopštenje povodom formiranja Gradskog veća u senci koje prenosimo u celosti.

Kragujevčani nisu bili svesni da žive u gradu koji ima široke mogućnosti, i toliko luksuza, da može sebi da dozvoli dva Gradska veća. Aktuelna gradska vlast već se potrudila da svojim kadrovskim rešenjima nasmeje i neke od najvećih optimista, a sada opozicija nudi istrošene i iskompromitovane kadrove da vladaju „iz senke“. Čast izuzecima, ali neki od predloga su skandalozni, a oni su bez sramote i stida predstavili svoja rešenja za vladanje bez odgovornosti i sa običnom promocijom svojih „kadrova“. Tako su već viđena imena i već dokazani kapaciteti predstavljeni Kragujevčanima, da budu VEĆE u senci. Oni većaju u nekakvoj senci dok obični građani moraju svakodnevno da se suočavaju sa neplaćenim računima i punim kantama za smeće.

Čekamo da se ovim većnicima iz senke priključe aktuelni predsednik Skupštine grada i zamenik gradonačelnika, da doživljaj bude potpun.

7 Komentara

  1. Ja bih pre rekao da kragujevčani nisu bili svesni za koga su glasali i šta oni mogu da urade gradu, da ne kažem da ga opelješe.

    • Mislite, kragujevcani nisu bili svesni za koga su glasali pre 14 godina, tj.ekipu koja ih je opeljesila i unistila grad.

    • Ja bih voleo da čujem šta su to dobro uradili u Kragujevcu za tolike godine, a da to nije Fiat, gde su generalno za građane “napravili radna mesta”, otpustili tri puta više nego što su zaposlili, a da ne pričamo o tome da je bilo radno sposobnih ljudi tiliko koliko su oni posle zaposlili. Fiat jeste danas izvoznik broj 1, to poštujem, ali možemo da čujemo da tu ima i nekih stvari koje nisu baš u interesu Srbije, a i kako bi bilo kada su tu bili umešani Mlađa 1.700 i Verko lamela.

  2. Opozicija je uradila to sto je uradila, formirala neko vece iz senke, ponudila dokazano nesposobne kadrove, ponudila neka resenja za probleme koje se svojski trudila da napravi i na koncu svega pitam se, cemu sve to?

  3. “Nije vazno sta kaze, vec ko kaze”, uvek bilo i bice. Nazalost, narod mora da gleda prepucavanja onih koji i ne zasluzuju da budu na politickoj sceni Kragujevca obzirom kakav im je bio uspeh tokom upravljanja gradom.

  4. Do skoro su svi bili jedna stranka, sad zamajavaju narod ne bi li prikrili proslost formiranjem nekih novih politickih partija.

Odgovorite