Nešić: “Alternativa” izlazi na izbore

- -
0

Samostalni odbornik u Skupštini grada i zamenik predsednika grupe građana Alternativa – Slađan Rakić, Nikola Nešić, najavio je danas da će ta organizacija učestvovati na predstojećim lokalnim izborima u Kragujevcu.

Na konferenciji za medije koja je održana tokom sednice Skuptine grada Nešić je istakao da se prethodnih godina trudio da kao odbornik pruži svoj maksimum.

“Za četiri godine koliko sam odbornik u Skupštini grada Kragujevca, najpre kao odbornik grupe građana “Nova snaga“, koja se ujedinila sa lokalnom organizacijom KG Inicijativa pod imenom Alternativa, iako iz ugla opozicije, davao sam maksimum”, kazao je Nešić.

On je dodao da se čitava organizacija trudila da svojim vanistitucionalnim delovanjem doprinese što je više mogla.

“Vanistitucionalnim i institucionalnim radom i angažovanjem želimo da unesemo novu energiju, da se razbije apatija i pokušamo da, ukoliko nas građani budu podržali i koliku snagu budemo imali, u budućem sazivu gradskog parlamenta toliko i damo svoj doprinos i uradimo nešto bolje za grad Kragujevac”, kazao je Nešić.

On je najavio i otvaranje novih prostorija “Alternative”, danas od 18 časova u ulici Miloja Pavlovića 12, preko puta caffe-a Marabu i hotela Zelengora.

Nema komentara

Odgovorite