Narodna stranka: U Kragujevcu ništa novo

- -
0

Povodom formiranja nove gradske vlasti saopštenjem za javnost oglasio se odbor Narodne stranke u Kragujevcu.

Saopštenje Gradskog odbora Narodne sstranke u Kragujevcu prenosimo u celosti:

“Sastav nove gradske vlasti dodatno je utvrdio Narodnu stranku u stavu da 21. juna nije birao narod već Aleksandar Vučić kao i da su po sredi bili unutar stranački a ne neki drugi izbori. Na konferenciji za medije pred izbore upozorili smo birače da nema opozicije na izborima što se vrlo brzo pokazalo tačnim.

GO Narodne stranke u Kragujevcu ocenjuje da uspostavljanje stare-nove gradske vlasti protiče u očekivanom maniru ”vulinizacije Srbije” i obesmišljavanja institucija. Koliko je na ceni i demokratija i struka u redovima i samih političkih aktera ovogodišnjih izbora – ilustruje podatak da od 300

Kragujevčana nema niko stručniji za problematiku prosvete od njihovog političkog lidera, kome je posle ovih izbora omogućeno da se i formalno vrati društvu na vlasti. Dovoljno je bilo izaći na lažne izbore u junu u ime ”opozicionih” ciljeva, a da SNS-u resor prosvete ne treba. Kako reče Slobodan Jovanović pre 100 godina ”koji se poluintelektualac odriče punog čanka?” … pa što onda da se ne uzme funkcija koja ti prema ličnoj reputaciji i ne pripada?

Sve će ići kao i do sada, a najvažnije je da se pristojnom svetu zgadi politika, jer samo tako oni ”isti” mogu beskonačno da se reprodukuju na lažnim izborima, jer samo tako oni “isti” mogu beskonačno da se reprodukuju na lažnim izborima, pakujući se po potrebi u manjinsku, monarhističku ili neku drugu jednokratnu političku ambalažu.

Ipak, nisu ”svi isti”. Postoje i oni koji drže reč”, poručuju iz Narodne stranke.

 

Nema komentara

Odgovorite