Narodna stranka „odbranila“ Nikolića, predsednik GrO se ogradio

- -
6

Gradski odbor Narodne stranke u Kragujevcu održao je zanimljivu konferenciju za štampu, gde su funkcioneri te stranke objasnili kako su sprečili smenu gradonačelnika Radomira Nikolića.

Ostalo je nejasno gde su sprečili smenu s obzirom da nije bilo sednice Skupštine grada Kragujevca, a nemaju nijednog odbornika. Takođe, postavlja se pitanje kakav bi interes opozicione Narodne stranke bio u sprečavanju smene gradonačelnika, čak i da mogu na nju da utiču.

Predsednik gradskog odbora Narodne stranke, Aleksandar Babić, ogradio se od stavova svojih stranačkih kolega i da je „izrečena potpuna budalaština“.

Na ovu nesvakidašnju pojavu osvrnuo se i odbornik Bojan Stojadinović, član opozicione Šumadijske regije koja je deo Građanskog bloka 381, predvođenog Pokretom slobodnih građana Saše Jankovića:

 

6 Komentara

 1. Bravo Srdjane, tako je samo napred, glavu gore i ne osvrci se oko sebe. Kakav god da je Radomir Nikolic gradonacelnik nas je kragujevcanin i Tomin sin.
  Imate podrsku cele moje porodice, samo zajedno mozemo da promenimo Kragujevac na bolje. Zato vas podrzavam u vasim nastojanjima da se problizite gradonacelniku Nikolicu kome Vase iskustvo moze dosta da pomogne u godinama izazova koje dolaze.
  Samo zajednickim snagama, mi iz Zajedno za Kragujevac, Vi i mladi gospodin Nikolic smo garnt razvoja Kragujevca i Sumadije…

 2. Gordana apsolutno se slazem sa vasim komentarom. Mi u Belosevcu smo pokazali kako se pobedjuje. Mislim da Narodna stranka, SPO, Pokret obnove kraljevine Srbije, Dragan iz Topole i nova stranka sa Tomislavom Nikolicem na celu, moze da odnese ubedljivu pobedu u celoj Sumadiji.
  Srdjane Stisni sake, stisni zube, budi sto jesi, pokazi sto znas, hodaj pravo, ne gubi nadu…STOP botovi SNSa

 3. hahahahaha narodna stranka,SPO,POKS,Dragan iz Topole hahahahhaahahah nova stranka TOME hahahah jesi srdjane neki tezakkk pavijan!!

 4. Kako da ne ja sam pavijan!!!
  Kakve ste vi neznalice, Sanja kako do sada niste shvatili da svako sa svakim u kragujevackoj vlasti ulazi u koaliciju. Ne zbog programa vec zbog dzepova funkcionera tih stranaka. Zivi bili pa videli…

 5. Verovatno ste bili clan SPO-a pa tako pisete…ona grupacija koja je poznata u Belosevcu koja je nudila novac za glasove i koja je cetvorici ljudi iz Verkove stranke dala 10 000evra…postenjacine nema sta…a drugo,za tu stranku koju predstavljate,bila je u vlasti kod svih gradonacelnika..sramota..preletaci klasicniiii…

Odgovorite