Kragujevački DS podržao Đilasa

- -
2

demokratska_strankaČlanovi Gradskog odbora Demokratske stranke u Kragujevcu na jučerašnjoj sednici jednoglasno su podržali kandidaturu Dragana Đilasa za predsednika stranke.

Na izborima koji su zakazani za 31. maj biraće se novo rukovodstvo stranke, a biće više kandidata za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora DS.

– Kragujevački odbor Demokratske stranke, kao jedan od najvećih odbora u Srbiji i ovog puta je imao jedinstven stav da na predstojećim unutarstranačkim izborima apsolutnu podršku pruži sadašnjem predsednku Draganu Đilasu u daljem vođenju stranke – navodi se u saopštenju GrO DS.

2 Komentara

 1. STRAŠNO !!!
  Sličan se sličnom raduje. Dušan Obradović doterao odbor do 4% i nezadrživo ide ka još većem dnu. E taj odbor je dao podršku Djilasu koji je DS doveo do 6% sa 22%.
  A kad će taj isti odbor da malo raspravlja o Dušanu?
  A jel to odbor?
  Gomila neke čudne dece koja su pomislila da se bave politikom i tužni Sladjan koji ima obavezu da glasa za Djilasa jer mu ovaj obećao mesto na poslaničkoj listi pa ga slagao.Kasnije Djilas je dolazio da mu se izvinjava i da ga ubedjuje da ne ide, pošto je ,,principijelni Sladjan sa stavom” hteo po 138 jubilarni put da napusti stranku. I to je odbor, i to je stranka?
  TUŽNO !!!

Odgovorite