“Kragujevačka priča” – nova odbornička grupa u Skupštini grada

- -
0

U Skupštini grada Kragujevca formirana je nova odbornička grupa pod nazivom “Kragujevačka priča”.

U Skupštini grada Kragujevca održana je konferencija za novinare novoformirane odbornička grupe “Kragujevačka priča”. Ispred novoforimarane odborničke grupe javnosti se obratio odbornik Edis Durgutović .

“Ovo je prvi korak ka stvaranju nove političke organizacije, građanskog pokreta „Kragujevačka priča“. Na to smo se odlučili kao čin podrške sugrađanima sa kojima smo razgovarali, koji smatraju da je ovo najbolji način za organizovanje političkog delovanja u ovom trenutku. Ovaj pokret će činiti mnogobrojni Kragujevčani, predstavnici nevladinih organizacija, ugledni građani. Ovim želimo da motivišemo što veći broj naših sugrađana da se uključe u politički život grada, kako bi svi zajedno udruženi u jednu gradjansku i isključivo lokalnu organizaciju Građanski pokret „Kragujevačka priča“, dali doprinos ka stvaranju modernog, boljeg, efikasnijeg i lepšeg Kragujevca”, kazao je Edis Durgutović.

On je pozvao sve građane, dobronamerne Kraguječane, kao i sve predstavnike građana koji svoje delovanje ne vide u političkim organizacijama, a “žele dobro našem gradu”, da se priključe u zajedničkoj borbi za stvaranje Kragujevca po meri Kragujevčana.

Nema komentara

Odgovorite