KG priča: Još jedna godina neispunjenih obećanja

- -
0

Za saobraćajni kolaps i gužve u Kragujevcu, kriva je isključivo aktuelna gradska vlast, kažu u građanskom pokretu „Kragujevačka priča”.

“Svedoci smo u ovim prazničnim danima kakav je saobraćajni kolaps u gradu. Od pet kružnih tokova, najavljenih još pre četiri godine, aktuelna vlast u Kragujevcu nije započela ni jedan”, kazao je Boris Kovačević iz “Kragujevačke priče”.

Prema njegovim rečima, od kada je na vlast u Kragujevcu došao SNS, nije izgrađena ni jedna velika saobraćajnica, a o obilaznicama, bilo južnoj ili severnoj, koje bi rasteretile nepodnošljive gužve u gradu i da ne govorimo.

“Kinezi, pametan grad, rekonstrukcije dvorane „Šumadija” i „Pionir”, kao i rešavanje prostora FILUM-a, samo su neki od davno najavljenih, a nikad započetih investicija i projekata”, dodaje Kovačević.

Prema njegovom mišljenju, ono što ipak ovu godinu razlikuje od ostalih, jeste predizborni budžet u visini od nerealnih 10 milijardi dinara.

“Gradska vlast na ovaj način želi da se još više dugoročno zaduži u ime građana Kragujevca, u pokušaju da predizbornim budžetom zamaskiraju svoj nerad u prethodne četiri godine i zadrže svoje pozicije i privilegije”, kaže Kovačević.

U građanskom pokretu „Kragujevačka priča”, kažu da su sigurni da Kragujevčani neće nasesti na ovakve prevare i dodatna poniženja.

“Pozivam ih da višegodišnje akumulirano nezadovoljstvo izraze u narednim danima svojim angažovanjem i udruženi sa svojim sugrađanima na dan izbora, surovo kazne sve oni koji mislili da mogu da se poigravaju sa našim životima”, zaključio je Kovačević.

Nema komentara

Odgovorite