Jekić na čelu Pokreta za naš grad

- -
0

Pokret za naš grad je na nedavno održanoj Skupštini izabrao novo rukovodstvo. Za predsednika Upravnog odbora Pokreta za naš grad izabran je Dalibor Jekić.

U saopštenju dostavljenom medijima Jekić ističe da Pokret za naš grad kao jedina autentična politička organizacija iz Kragujevca i dalje stoji na onim principima na kojima je i osnovana i koji će temeljiti rad i u narednim godinama.

“Kao opozicija u Kragujevcu danas ne može da utiče na donošenje odluka, ali sa preko 60 podnetih amandmana na bitne odluke za Kragujevčane, Pokret za naš grad je pokušao da utiče na kvalitet tih odluka”, naglasio je Jekić.

U narednom periodu Pokret za naš grad neće biti samo kritizer lokalne vlasti, već će svojim konstruktivnim predlozima, kako se navodi, pokušati da ubedi lokanu vlast da čuje opoziciju i da uvaži sve ono što je dobro za naš grad i naše građane.

“Kragujevac mora da se vrati na stari put slave, a to je jedino moguće ukoliko privredna aktivnost značajno poraste. Godine za nama se ne mogu vratiti, ali se uz kvalitetan rad mogu nadoknaditi, kako bi Kagujevac opet postao interesantan za strane investitore”, istakao je Jekić.

Govoreći o radu Pokreta Jekić je istakao da će se u narednom periodu akcenat posebno staviti na mlade i seniore, pa je na poslednjoj sednici Upavnog odbora formiran i Forum seniora.

Nema komentara

Odgovorite